Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2pacccc

Czy wierzycie w ILLUMINATI ????

Polecane posty

Gość gość
A bylo cos o tych czubach,przypomnial mi brat,,

Gość gość
on gada ze Tom Cruis do nich nalezal,

Gość Norwegia Norwegia
dawno już o tym czytałam, osobiście wierze w to

Gość 15 24
dziewczynko przejrzyj na oczy iluminaci to pikuś w porównaniu z islamistami , którzy mówia o wielokulturowości i dobrym współżyciu a tak naprawdę chcą z islamizować całą Europe i świat a chrześcijan i żydów wymordować

Gość gość
Wiara niepotrzebna. illuminati byli sa i beda. Nikt nie wie kim sa. Rzadza swiatem i wszystkim tym co sie dzieje.

Gość Dywanem po mordzie
Hahahahahhahahahahahhhah dobre topike:classic_cool: Napiszcie jeszcze kto za tym stoi, kto zabil tego kto nakrecil oczy szeroko zmakniete itd itp kto ten new order wprowadzi kim oni sa.? Ludzmi? Zydami? Kosmitami? Tego dowiecie sie w nastepnym odcinku niewiarygodne ale prawdziwe...

Gość gość
nie wiem czy wierzę... na pewno coś w tym jest, ALE wiadomo, że szatan nie występuje pod postacią czerwonego stwora z rogami tylko w naszym codziennym życiu, to całe zło, grzechy, które popełniamy. Illuminati w mediach zyskało chyba bardziej formę promocji danego dzieła niż zlecenie od Illuminatów. Artyści liczą, że wzbogacą się na wykorzystywaniu symboli Illuminati

Gość gość
swiat zmierza w otchlan i co do tego nie ma watpliosci. jesli dalej tak bedzie to kila i mogila. rihanna, gaga, eminem, jackson, to tylko marionetki.

Gość gość
Co za imbecylokretyny tu siedzą. Sam mam problem z wierzeniem w to ze Bóg istnieje ale, ludzie. Nie rozumienie ze Rihanna i cala reszta robią to tylko zworcic na siebie uwage? Np. Shakira ubiera sie skromniej aby więcej osób obejrzało jej teledysk na youtubie co wypływa na to ze więcej osób ja lubi (wysyłanie linków do filmów) przez co jest bardziej znana i lubiana. Pozdrowienia dla normalnych osób!

Gość gość
Nie wierzę w Illuminati. Wierzę natomiast że jest mała grupka bardzo, bardzo bogatych i bardzo wpływowych ludzi którzy rządzą naszym światem. Wszelkie korporacje (mające o wiele więcej pieniędzy, swoich lobby, dyktujące wartość pieniądza itp), są obsadzone poprzez garstkę rodzin. zwykli szaracy nie mają czasu ani rozumu aby się w to wgłębiać. Oni zarabiają a my harujemy jak wariaci.

Gość gość
Tak wierzę, bo to niestety prawda, szatan się rozszalał. Również gdy zaczęłam się zagłębiać w tą tematykę byłam przerażona i dalej jestem. Moi znajomi w to nie wierzą, nie dają się przekonać, nie interesuje ich to, są ogłupieni, obojętni. Jeśli wam mało to poczytajcie o bazie w Dulce i pooglądajcie zdjęcia.... to dopiero was przerazi.... http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/02/13/baza-w-dulce-czyli-wygodne-zycie-obcych-pod-ziemia/

Gość xnxc
ale jaki w ogole jest sens illuminati? ja od dawna slucham niektorych wyknacow ktorzy niby do tego naleza i bynajmniej do uwielbiania szatana mi daleko i jestem wierzaca, wiec co to da ze zwykonuja jakis symbol na ktory i tak wiekszosc ludzi nie zwraca wiekszej uwagi i nie wie co to znaczy itp? przeciez to nie sprawi ze ludzie zaczna sluchac sie diabla, nie badzie smieszni :) I nie mozna sprzedac swojej duszy szatanowi jak wiekszosc osob twierdzi bo potem w kazdym momencie nawet w chwili smierci wedlug biblii i tak mozna sie nawrocic wiec sami widzicie ze illuminati byloby bez sensu a skoro to nie ma sensu to czemu niby ma rzeczywiscie to istniec?

Gość gość
Beyonce jest chrześcijanką. Jest marionetką illuminati, jest tego świadoma. Znaki pokazuje tylko w życiu "scenicznym", prywatnie jest normalną kobietą. Dołączyła do grona illuminati, by być obrzydliwie bogatą, w zamian za wieczne cierpienie. ;)

Gość gość
Powiedzcie mi skąd dzieciaki,skąd zwykli ludzie,więzniowie,bezrobotni,bezdomni,skąd zwykli przeciętni ludzie mają taką obszerną wiedzę na temat "TAJNEJ" organizacji ? Kilkanaście lat temu w Ameryce w więzieniach każdy czarny (bez żadnych skojarzeń z rasizmem) opowiadał o Illuminati. Skąd oni to ku**wa wiedzieli ? Czy organizacja,która podobno ma zawładnąć światem,pozbyć się (chyba) 90 % populacji, dopuściła do takich przecieków,że każda osoba może ptzeczytać i obejrzec o nich tyle materiałó , i to ze szczegółami ? Illuminati to może być tak jak rapował Tupac w "Killuminati" zwykła bzdura. Kolejna teoria spiskowa. Ale bez względu jak to nazwiemy , Illuminati czy Abcd czy Srruminati , to przeciez to chyba oczywiste, że wielu ludziom zalezy na tym żeby ogłupiac społeczeństwo , aby byli łatwiejszymi konsumentami, aby móc wykorzystać ich do swoich celów , do wzbogacania się, chodzi przede wszystkim o pieniądz. To co każdy musi zrobić to wyłączyć telewizję a włączyć myślenie :) Rzeczywiście różne filmiki na youtube sa bardzo przekonywujące , ale równie dobrze moga niektorych przekonac filmiki facetaktory wierzy w to,że m.in. były prezydent Ameryki , królowa Elżbieta czy różne sławne gwiazdy to jaszczurki :D A dowodem na to są ich oczy , to że na żywo zmieniaja się itd., i opowiesć faceta ktory widzial jak straznik w wiezieniu zamienil sie w jaszczurke a potem w człowieka. Dość ciekawy jest filmik na youtube z wywiadem córki założyciela kościoła szatana i jej męża , nakręcony jakoś przed 2000 rokiem , mówia tam o planach na najblizsze lata , m.in o tym że zamierzaja przejąc kontrole dzieki przemyśle muzycznym , co w sumie by sie zgadzało. Majka.

Gość I am Illuminati
Bez wzgledu na to czy wierzycie czy nie.... Za pozno na jakie kolwiek dzialania... Przejmujemy kontrole nad swiatem... Illuminati sie ujawnia od poczatku roku... Polecam przeczytac na poczatek nasza ksiazke pod tytulem "Illuminati the first testament". Moze zrozumiecie o co chodzi. To my wykreowalismy kazda wojne, kazdy glod, kazdy kryzys na swiecie i prawda jest taka ze robimy to tylko dla wladzy i pieniedzy. Wiele artystow ktorych znacie sa poprostu naszymi marjonetkami. Nie zdajecie sobie nawert sprawy ze w waszym rzadzie tez mamy swoich ludzi. Zapraszam wszystkich na nasza oficjalna strone www.illuminati.am Fear not we are always watching out for you !

Gość gość
ILLUMINATI kierują masoneria a to jest kosciuł szatana już kolbę był w Rzymie i widział pochody masonerii z sztandarami szatana stojący na Michale archaniele i jak przyjechał to założył milicje niepokalanej

Gość gość
W roku 1917 masoneria na całym świecie obchodziła okrągły jubileusz dwustulecia istnienia organizacji. Wydarzenie to świętowali również wolnomularze w RzymieW październiku 1917 roku na ulicach Wiecznego Miasta zorganizowano regularną demonstrację pod znakiem Szatana. Jej uczestnicy niejako w reakcji na katolicyzm głosili otwarcie, że ukoronowaniem ich działań ma być panowanie diabła, a zwłaszcza jego panowanie na Watykanie. W trakcie jej trwania rozwinięto czarny sztandar giordano-brunistów przedstawiający postać Archanioła Michała, uchwyconą szponami Lucypera i powaloną na ziemię. Na jednym z transparentów widniał napis postulujący w formie imperatywu: „Szatan musi zapanować w Watykanie a papież będzie jego sługą”.

Gość gość
Masakra... czemu ci ludzie nie potrafią żyć w zgodzie i pokoju? Świat byłby o wiele lepszy!

Gość gość
Czy ktos może wywalić tych idiotów?

Gość gość Iluminati
Iluminaci są wśrod nas :)Bylismy jestesmy i zawsze będziemy wy słabe istoty

Gość gość
Niestety tak jak wyzej ktos napisał na samym początku wątku .. Beyonce i Rihanna sa marionetkami ,aczkolwiek to nie jest tak ,że one nic nie wiedzą- wiedza i to bardzo duzo bo czczą diabła, zachowują sie demoralizująco i tak dalej. Nie wiem jak jest z innymi gwiazdami ale możliwe ze inne ograniczają sie tylko do znaków illuminackich ale Rihanna i Beyonce w żadnym wypadku , wystarczy zobaczyć ich zachowanie. Na jednym filmiku widać jak Beyonce zachowywała sie jak zahipnotyzowana :) a Jay Z .... Nie trzeba byc wtajemniczonym zeby wiedziec ze on to juz w ogóle jest w tym po uszy :)

Gość gość
A pamiętacie ze szatan wybrał sobie nasz wiek jako działanie szatańskie ? Przypominał o tej rozmowie z Biskupem nawet Jan Paweł II :) i wszystko sie zgadza bo to było tak dawno temu a faktycznie XXI wiek jest opętany. Era Rihanny i Beyonce z facetami jeszcze gorzej wplątanymi w illuminati niż one same .... Zahipnotyzowana Beyonce nie lepiej. Wpiszcie sobie w google zahipnotyzowana Beyonce.

Gość gość
Illuminati chce zrobić to aby ludzie byli kontrolowani i mieli chipy w sobie które beda zawierały wszystkie dane i pieniadze. Gdy im podpadniesz - czary mary i ich nie ma. Juz w Polsce idą w tym kierunku! Dowód ? Rejestrowanie telefonów komórkowych, numerów na kartę !!!! Wiecie o co chodzi z nowym porządkiem? LUDZIE BEDA ZAMKNIĘCI JAK ZA CZASÓW OBOZÓW KONCENTRACYJNYCH.- oto cała prawda :) zniewoleni i podporządkowani. Bez głosu.

Gość gość
Gdzieś było pytanie odnośnie tego dlaczego illuminati tak sobie dobrze radzą ! A właśnie dlatego ,że nikt w nich nie wierzy prawie i mają ułatwiona sytuacje bo dzieki temu mogą skuteczniej działać :) a znaki w teledyskach przesyłają tez pewna energię - to nie jest tylko głupi znak. Jesli ma illuminackie przesłanie to tak właśnie jest . Melodie tez bywają takie które maja pewna 'energię ' i czasem choć muzyka fajna to zmienia sie moje odczucie, bicie serca.. Musicie sie przyjrzeć choć cieżko to odczuć ( dlatego właśnie to takie super rozwiazanie .)! A Michael Jackson otwarcie mówił o illuminatach ze sa takie organizacje które niosą zło i zeby sie ich wystrzegać . Pomagał biednym i był dobrym człowiekiem a jednocześnie najpopularniejszym na świecie- illuminaci nie chcieli kogoś takiego bo przeszkodziłoby im to w ich planie. Zawsze niszczą kogoś kto ma 'wladze' bo jest na wysokim 'stanowisku 'i ma prawo glosu( Michaela każdy cenił i znał ). Na YouTube jest filmik z tymi wypowiedziami Michaela i sa napisy po polsku wiec możecie sobie poszukać :)

Gość gość
Podbijam temat!

Gość gość
Dla mnie to tylko banda czarodziejów amatorów którzy wymyślili sobie że podbiją świat, bo im wolno.

Gość gość
12:04 niestety prawie im sie juz udało :(