Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zużyta żona z 6letnim stażem

Małżeństwo-rutyna?

Polecane posty

Chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat.Chodzi o opinie nie tylko kobiet,ale też mężczyzn,bo przecież każdy może czuć się zawiedzionym w małżeństwie.Od 6 lat jestem mężatką.Zanim pobrałam się z mężem znałam się 2 lata.Było cudownie,wspaniale-idealnie można powiedzieć.Wiadomo-czasem było ciężko,ale poprzez rozwiązywanie problemów nasz związek się scementował.Kiedy wzięliśmy ślub też nie było najgorzej,ale jakieś 2 lata temu mój mąż przestał się starać o mnie.Skończyły się kwiaty,wyjścia na kolację,romantyczny spacer,czułe słówka.Przez te kilka lat z nim przyzwyczaiłam się do tego,a teraz to się skończyło.Mój mąż coraz częściej woli wyjścia z kolegami,piwko,mecz w TV.Też tak macie?Może macie jakiś sposób na rozruszanie "męża"? Przeważnie działa wzbudzenie zazdrości,ale mój mąż wychodzi z założenia,że jeśli ktoś zaczyna-czy kobieta,czy mężczyzna szukać pocieszenia to nie ma sensu dalej trwać w związku,bo to zdrada.

Gość likierrr
ee tam

Gość marcello444
Każdy dzień po ślubie nie będzie wyglądał jak miesiąc miodowy

Gość dxdxs
mój maż sie wiecznie drze .Jest wiecznie niezadowolony i wiecznie skwaszony . ale po nowym roku idę do pracy , mam dizeję ,ze to go trochę otrzeżi .

Tylko dlaczego tak się dzieje :/

Gość dxdxs
nie iwem . Bóg mi saidkiem ,zę jestem juz tka zmęczona jego zachowaniem ,ze czasmi myśle o samobójstwie .

Gość Miss u buntu z haczykiem
Warszawiak, Ślązak i Kaszub na wakacjach w Egipcie, płynąc łódką wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Złamali pieczęć no i oczywiście z dzbana wyskoczył dżin. Dżin: "Dobra uwolniliście mnie, w nagrodę macie trzy życzenia, po jednym dla każdego z was" Kaszub: "Ja tak kocham Kaszuby, niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb pod dostatkiem, a turyści porządni i bogaci" Dżin: "Zrobione" Warszawiak: "Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur, żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi tu nie przyjeżdżali" Dżin:" OK zrobione" Ślązak: "Powiedz mi cos więcej o tym murze" Dżin: "No, otacza cale miasto ,jest betonowy, wysoki na 1 kilometr. Mysz się nie prześliźnie" Ślązak:" Dobra to nalej wody do pełna"

Gość I have nothing
to koniec,przegrałas życie i nic nie zmienisz

Gość dxdxs
najgorsze w takich sytaucjach jest to ,ze orzmawiasz z czlowekiem dorosły, kory na dodatek mówi ,ze kocha a zachowuje ise jak jakiś rozkapryszony dizeciak .

Gość dxdxs
teraz np ma mi za złe , ze owlę siedizeć w necie niz z nim pogadać . Ale jak ja mam z nim rozmawiać jka on zachoeuje ię jak wariat ?

Gość I have nothing
znudziłas sie jemu,a on tobie,odejdż póki czas to może,może coś jeszcze uzyskasz z zycia

Gość GerlingMust
Normalna kolej rzeczy. Jestem mężatką prawie 5 lat. Namiętność i szaleństwa zastąpiła nam codzienność i jej uroki. Szaleństwa nadal są ...ale już w innej postaci, co innego teraz nas wzrusza, co innego bawi. Nie mamy już po 15 lat i już nigdy mieć nie będziemy. Grunt to poświęcać sobie czas, okazywac zainteresowanie. Nie narzekaj tylko weź sprawy w swoje ręce. Skoro kiedyś bylo między wami super to zrób wszystko by to odbudować zamiast tylko podliczać to co mąż dla Ciebie zrobi a czego nie zrobi.

A jeśli on nie chce,bo mu tak dobrze?

Gość GerlingMust
Naiwny jest ten, kto twierdzi, że jedyne co możesz zrobic to odejść i znaleźć sobie kogoś nowego. Owszem...możesz i na pewno będzie super, znowu poczujesz silne emocje, porywy namiętności, te "niewiadome", które chcesz odkrywać. Ale to wszytko potrwa tylko pierwszych kilka lat....do momentu aż kogoś dobrze poznasz i znowu będziesz biadolic na kafe, że ci nudno i źle.

Gość I have nothing
zawsze mozesz odchodzić,az osiągniesz włąściwy wiek kiedy dojdziesz do wniosku,ze juz nie ma sensu

Gość GerlingMust
Dokładnie, niczym Beata Tyszkiewicz.

Ja nie chcę od niego dochodzić-nie potrafię.Kocham go i wiem,że z żadnym nie przeżyłabym tego co z nim,ale jak go zmienić?!

Gość I have nothing
człowiek z natury rzeczy nie jest monogamistą,a gdyby wszyscy byli bogaci związki monogamiczne by nie istniały,wystarczy popatrzec własnie na srodowisko celebrytów

Gość do I have nothing
masz rację. Większość w jednym związku trzyma brak kasy, brak kasy na alimenty, na nowe zycie, itp. itd.

Gość I have nothing
albo własnie wspólna kasa,wspólne kredyty,jakis układ finansowy,który pozwala na pewne zachcianki,ale tylko we dwoje

Gość I have nothing
cos na zasadzie razem mamy coś,osobno nic,ale gdyby kazdy z nas miał coś sam nie bylibyśmy razem

Gość I have nothing
takie to proste,załosne,a niestety prawdziwe