Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

creativee

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

hej. przed wczoraj kochałam sie z mojim chłopakiem, było bardzo ostro. Nigdy się nie zabezpieczamy bo on wie kiedy wyciagnać i zawesz konczy mi na cycuszkach. i tak tez było wtedy. Natomiast wczoraj rano znowu sie kochaliśmy, całkowity spontan, tyle ze ona w noc czesńiej się nie umył bo odrazu zasnelismy, a teraz mi go włozył w cipeczke czy teraz moge zajsc w ciaze, bo dzien wczesniej zostały na nimk plemniki? dodam ze dzisiaj dostałam okres

Gość Miss u buntu z haczykiem
Trzy siostry, 92-latka, 94-latka i 96-latka zamieszkały na starość razem. Któregoś dnia, najstarsza szykowała się do kąpieli. Włożyła nogę do wanny, po czym się zatrzymała i zaczęła się zastanawiać. Nie mogąc się zdecydować, krzyknęła do młodszej: - Czy ja wchodziłam do wanny czy z niej wychodziłam? 94-latka odpowiedziała: - Nie wiem. Idę na górę zobaczyć. Gdy tylko weszła na pierwszy schodek zatrzymała się i zaczęła się zastanawiać. Nie mogąc się zdecydować, krzyknęła do najmłodszej: - Czy ja szłam na górę czy schodziłam na dół? Najmłodsza siedziała w salonie i popijała herbatkę. Słysząc co się dzieje, powiedziała do siebie: - Daj Boże, żebym nigdy nie miała takich problemów! ...i odpukała w niemalowane, po czym krzyknęła do sióstr: - Już lecę, pójdę tylko zobaczyć kto się tak dobija...

Gość nie wiesz jak wygląda
cykl miesięczny u kobiet?dzien przed miesiączką nie masz owulacji,więc w ciązy nie będziesz,ale przy tym sposobie "zapezpieczania" prędzej czy później tak to się skończy,powodzenia

Jesteś w ciąży z trojaczkami gratulacje heheh Ps uważaj następnym razem na latające plemniki nawet na ulicy