Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna2018

laptop hi_grade 1550

Polecane posty

witam Mam pewien problem z laptopem hi-grade 1550. Nie dawno zamowilam go na allegro i nie moglam wlaczyc wifi , kontrolka mi nie swieci myslalam ze klawisz jest zepsuty i skontaktowalam sie z allegro powiedziano mi ze trzeba mi sterowniki do jarty sieciowej zainstalowalam wszystko ok pojawila mi sie siec bezprzewodowa lecz nie wykrywa zadnycj sieci a klawisza dalej nie moge wlaczyc nie swieci sie , nie wiem w czym jest problem . Pomozcie

Gość tretretwtwtrtrwtr
Nie wiem co to za laptop, ale wypal na płytce jakąś dystrybucje linuksa, uruchom z niej kompa i sprawdź... Proponuje fedore https://fedoraproject.org/pl/

Gość lepiej ubuntu
ma raczej wiecej sterowników

Gość tretretwtwtrtrwtr
sterowniki są w jądrze, a ubuntu nie da się używać, tak samo jak win8 :D

Gość lepiej ubuntu
oj nieprawda . Co linux to sa inne sterowniki. Ile to ja sie ze swoim netbookiem nameczyłem instalujac kazdego linuxa jaki mi przyszedl do głowy. Jedynie wszystkie sterowniki były w ubuntu i open suse. W debianie wifi nie było i cos z grafika nie tak, mandriva, brak wifi, Mint nie dało sie zainstalowac :D Albo moze debiana spróbować. chyba najfajniejszy wizualnie, bez udziwnien. No i najszybszy z linuksów.