Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania233333333

Niefotogeniczność

Polecane posty

Gość Ania233333333

Na żywo uchodze za ładna dziewczyne , mam duze powodzenie , sama widze w lutrze ,że nie wygladam zle. Natomiast na zdjeciach wychodze może nie jakos okropnie ,ale duzo gorzej. Nos np mi sie świeci na nich i wydaje sie jakiś dłuższy i wiekszy i ogolnie wyglądam gorzej . To nie tylko moje zdanie... Mam naprawde ładne zdjecia ,ale jest ich nie wiele , czasem zrobie taka mine do nie pozowanego ,ze masakra dlaczego tak jest?

Gość Ania233333333
up

Skąd ja to znam.. :P Ogólnie zdjęcia mnie stresują, do pozowanego zrobię zawsze sztuczną minę, a z zaskoczenia to mam czasem taki wyraz twarzy, że ojoj... Ale nie przejmuję się tym, jakoś się z tym pogodziłam, po prostu tak jak Ty nie mam za dużo ładnych zdjęć ;)

Gość sepia o
mam tak samo:( ostatnio od 2 facetów to usłyszałam, poznanych przez net, że na żywo robię ogromne wrażenie ale jestem niefotogeniczna:) nie obraziłam się bo lepiej w tę stronę niż w drugą, nie?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Nauczycielka mówi dzieciom: - Słuchajcie dzieci! Dziś będziemy zadawać sobie zagadki na skojarzenia. Powiedzcie mi co to jest, Zielone i dużo drzew? Wstaje ania i mówi: - Las proszę pani. - Bardzo dobrze aniu, podoba mi się twój sposób myślenia. I tak parę razy w ten deseń. W końcu wstaje jasiu i pyta czy może też zadać zagadkę. Pani pozala wic jasiu mówi: - Co to jest, na trzy litery w środku \"u\" i pręży sie podczas pracy. Pani zaczerwieniona natychmiast woła: - Jasiu ty świnio marsz do dyrektora. Jasiu wychodzi chwyta za klamkę ale w ostatniej chwili odwraca się i mówi: - Wie pani to jest łuk ale podoba mi się pani sposób myślenia.

Miss, dobry dowcip :P Wiecie, ja po prostu żartuję sobie, że aparat fotograficzny mnie nie lubi i tyle ;) Nie mamy się czym przejmować, ludzie mają większe problemy niż to jak wychodzą na zdjęciach, naprawdę :) chociaż wiem jakie to wnerwiające, oglądasz np. zdjęcia z imprezy i ludzie jakoś normalnie, ładnie wychodzą, uśmiechają się itp. a ty jak, no... nie powiem kto :P