Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metlikwglowie

praca-dylemat na koniec roku

Polecane posty

Gość metlikwglowie

kurcze,ale mam dylemat. pracuje .umowe mam na zastepstwo do wrzesnia. z tym, ze w tej firmie sa duze rotacje ciagle jakies nabory itp wiec byc moze ze uda mi sie potem przedluzyc umowe. ale wiadom roznie bywa. inie mialabym zadnych dylematow gdyby nie dzisiejszy telefon z firmy do ktorej kiedys tam aplikowalam.moga mie zatrudnic na zastepstwo za babke w ciazy min.na 9 miesiecy max na 1,5 roku. i mam dylemat. co zrobic??? oferta kusi bo teraz dojezdzam do pracy a ta propozycja jest na miejscu.to jest glowny plus.obecna praca nie jest jakas atrakcyjna,ale mam y takie czsy ze aaz strach podejmowac jakiekolwiek decyzje. mam taki metlik w glowie,ze szok

Jeśli w tej "nowej" pracy nie zabawiłabyś dłużej niż 1,5 roku a tą, którą masz możesz mieć i na stałe (nie wiem ile pracujesz, ale przy takim przedłużaniu w końcu będą musieli podpisać z Tobą chyba umowę na czas określony, chociaż może się nie znam ;)) to dla mnie sprawa jest jasna :)

Gość kilojk
umowy na zastepstwo nie zobowiazuja do podpisania umowy stalej

Gość metlikwglowie
obecnie pracuje na zastepstwo wiec moga przedluzac tak dlugo jak chca nie ma obowiazku ze ktoras tam umowa musi byc na czas nieokreslony. bo np jedna umowe mam na zastepstwo za kowalska.kowlaska wroci z wychowawczego a nowak pojdzie i beda kogos szukac na jej miejsce to mam szanse wskoczyc. tak to wyglada tu gdzie teraz pracuje ale tez mi nikt nie da gwarancji ze po tej umowie uda mi sie zalapac na kolejna. w ubieglym roku bylo to calkiem relane a nie wiem jak to bedzie wygladac w tym roku wszka z praca z roku na rok coraz gorzej.

Gość Miss u buntu z haczykiem
Przychodzi chłopak do spowiedzi: - Proszę księdza, uprawiałem sex oralny. - O! Ciężki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć . - Może z Kryśką od Zarębów? - Nie. - A może z Kaśką od Kowali? - Nie. - Powiedz bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - No naprawdę nie mogę, proszę księdza. - To może z Zośką od Graboszy? - Nie. - Idź, nie dam ci rozgrzeszenia. Wychodzi chłopak z kościoła - czekają na niego kumple. - I co? Dostałeś rozgrzeszenie? - pytają. - Nie, ale namiarów parę mam.

Gość vb12
Jaka kasa? Jaki zakres obowiązków? Czy są szanse na rozwój? Czy są inne profity np. premie, trzynastki, program medyczny lub sportowy?

Gość metlikwglowie
odam ze jedna jak i druga praca to tzw.budzetowka wiec generalnie kokosow nie ma. ale stalosc i pewnosc pensji co miesiac na koncie

Gość metlikwglowie
kurcze akurat taki dylemat na koniec roku.boje sie ze jakakolwiek podejme decyzje to potem bede jej zalowac

Gość metlikwglowie
chyba dzis nie zasne tylko bede rozmyslac co zrobic