Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia.1989

Pomozice, Prosze!

Polecane posty

W lutym robilam moje urodziny i dowiedzialam sie czegos czego lepiej moglam sie nie dowiedziec! Gdy moj chlopak nie chcial tanczyc z moja siostra ona zaczela do niego mowic ze powie mi cos. Ja sie tak przysluchalam i spytalam co mi chce powiedziec. Ze byli obydwoje pijani to ona wpadla w placz a on wybiegl na dwor. Dowiedzialam sie od niej, ze moj chlopak na mnie nie zasluguje i ze sie pocalowali. Ja rozpaczona ucieklam do domu.Nastepnego dnia zaczelam sie pytac chlopaka czy to prawda, pierw mowil ze to nie prawda itp a pozniej powiedzial ze z nia az spal!! Przeciez ja myslalam ze sobie w tym momencie cos zrobie. Na drugi dzien znow powiedzial ze to nie prawda,ze chcial tylko zepsuc jej zwiazek tak jak ona zepsula mu jego.Powiedzial ze tylko byl pocalunke na balkonie jak ona i moj brat byli bardzo pijani (wiem kiedy to bylo i wiem jaki on byl pijany) wtedy sie pocalowali nawet moj brat z moja siostra to byly tylko takie zarty wiecie. No ok ale powiedzial mi tez ze sie pocalowali u niej i do tego mi jeszcze dokladnie pokazal i powiedzial jak to zrobil! Wybaczylam mu to bo mialam wieksza zlosc do mojej siostry niz do niego bo moja siostra to taka falszywa jest i meza to z 5 razy juz zdradzila! Wiec bylo wszystko dobrze do poki nie przyszly teraz swieta! Mama mi kazala sie pogodzic z siostra,ta do mnie przychodzila i mowila ze on mnie nie zdradzil i ona tez (takze to mowila przez caly czas) ze byl tylko ten pocalunek na balkonie. Musialam jeszcze raz porozmawiac z moim chlopakiem o tym i tym razem powiedzial ze naprawde byl tylko ten pocalunek na balkonie. Ja sie rozplakalam bo nie rozumie jak on moze sie bawic tak moimi uczuciami! Powiedzial mi tez ze mowil o tym abym nie miala z nia kontaktu bo taka mial do niej nienawisc! juz sama nie wiem co myslec, co o tym sadzicie? co jest prawda?

Gość Tomek30
MAMY CIĘ KURWA W DUPIE DZIWKO