Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi glupio

swiateczne podarunki

Polecane posty

Gość ale mi glupio

...moj chlopak nie lubi swiat i nienawidzi robienia prezentow. wiem to odkad go znam. natomiast ja uwielbiam robic niespodzianki lecz tym razem postanowilam podarowac mu glowke kapusty! pieknie ja opakowalam , dolaczylam do niej ladny list...i w sumie pudelko, papier i wstazki kosztowaly mnie wiecej jak sama kapusta ale.... on podarowal mi piekny wisiorek z dwoch kolorow zlota! czuje sie strasznie glupio... mowil, ze ni lubi robic prezentoe niczego sie nie spodziewalam czuje sie jak idiotka! jak to odkrecic?

Gość a dlaczego akurat
kapusta ???

Gość Miss u buntu z haczykiem
spotykają sie siosty Wylyams i... Selena: wiesz chyba nasz ojciec dosypuje nam sterydów do jedzenia... Venus: serio? a po czym tak twierdzisz? Serena: no bo mi włosy zaczynają rosnąć w nietypowych miejscach... Venus: serio? na przykład w jakich? Serena: eeee..na przykład na jajkach

Gość c u d n a
to bylo dobre :D

Gość ale mi glupio
...no nie wiem, jego urodziny byly w pazdzierniku... walentynek powiedzial, ze nie uznaje... normalnie nie wiem... wydaje mi sie, ze on mowi jedno a robi drugie

dalaś zabawny i pomysłowy prezent zgodny z jego poglądami, na bank się do neigo usmiecha :) a to wazniejsze niz cena prezentu :)

Gość ale mi glupio
dlaczego kapusta? nie wiem... cos jak glowa pusta ;) naprawde nie wiedzialam co mam mu kupic, zrobic , przygotowac...? on nie przywiazuje zadnej wagi do rzeczy materialnych do listow, bilecikow itp... pamietam jak kiedys zostawilam ma na szybie od samochodu bilecik, ze bardzo go kocham i zycze mu milego dnia...wyrzucil go do smieci, ale wczesniej powiedzial, ze czuje sie bardzo szczesliwy i ze jego dzien zaczal sie cudownie...

Gość ale mi glupio
fiku.... z pewnoscia! na jego urodziny poslalam mu poczta kwiatowa kaktusa i butelke szampana do pracy, bo tez nie wiedzialam co mu kupic! wiem, ze to moze glupie, ale przynajmniej bedzie pamietal na cale zycie te swoje urodziny!

czemu głupie? za bardzo się przejmujesz, robisz prezent potem wyrzucasz sobei że on kupil droższy? opnuj sie kobeito

Gość ale mi glupio
wlasciwie nie to ze drozszy tylko ze w ogole kupil! taki typ jak on.... trudno go zrozumiec on nigdy nie robi prezentow a zwlasza na swieta! tymczasem zrobil mi prezent...to jest jakby kontro jego sposbowi zycia i bycia!