Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ave_Dave

Chyba nigdy nie skończę studiów . . . :(

Polecane posty

A to dla tego, że mogę trafić do pudła . . . Miałem się stawić jako świadek, ale olewam wezwania, bo mi tak honor nakazuje. Dzisiaj przyjechali po mnie, ale nie otwierałem, a oni widać mieli inne sprawy, bo odpuścili. Do tego gochodzi grzywna. Też nie płacę, bo honor mi nie pozwala, a poza tym mam inne wydatki . . . :(

Gość Miss u buntu z haczykiem
Przyjechał Eisenhower z wizytą do Moskwy. - Jak wam się tutaj podoba? - pyta go Chruszczow. - Są kraje biedniejsze, to prawda - przyznał Eisenhower - ale tylu pijaków na ulicach, to chyba nie ma nigdzie na świecie! - Chętnie bym się o tym przekonał w Waszyngtonie - odparował Chruszczow. - Przyjedźcie więc! Każdego napotkanego pijaka możecie zastrzelić! Chruszczow wziął służbowy pistolet i udał się w podróż do Stanów Zjednoczonych. Chodzi po ulicach i nadziwić się nie może, nigdzie pijaków nie ma! W końcu po dwóch godzinach znalazł jednego. Zastrzelił go z satysfakcją i powrócił do Moskwy. Rano sekretarz czyta mu prasę z całego świata. - Jak donosi ,,Washington Post'': Wczoraj w godzinach wieczornych łysy gangster zastrzelił radzieckiego dyplomatę...

Gość HA HA HA ALE NUMER
wiesz ale chyba masz coś z głową piszesz że honor zabrania ci się stawić jako świadek !!???? i grzywne też honor zabrania ci płacić ?? po prostu ręce opadają ... Niedługo chyba napiszesz że honor zabrania ci iśc do pudła ?? nie obraż się ale honoru to ty nie masz wcale a taki student jak ty to totalna porażka .... współczuje ci takiego sposobu myślenia - o ile to można nazwać "myśleniem "

Bo konfident to człowiek bez honoru . . . Ponadto grzywnę dostałem, za sprawę w której się zachowałem słusznie . . .