Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

derekkk

Usuwanie laserwe dużej ilości pieprzyków z twarzy.

Polecane posty

Witam. Moim problemem od kilkunastu jest baardzo duża liczba pieprzyków na twarzy. Mamy XXI wiek więc opinie bliskich typu 'taka jest twoja uroda' postanowiłem odłożyć na bok. Ten kompleks dość już mi zniszczył psychikę. W większości są one płaskie, niektóre wystające minimalnie. Chciałbym podać się zabiegowi usunięcia ich metodą laserową. Tu pojawia się pierwsze pytanie, czy znacie jakąś godną polecenia klinikę na Górnym Śląsku, Katowicach,ew Sosnowcu która wykonuje tego typu zabiegi? Czy muszę kontaktować się najpierw z dermatologiem? Czy od razu z docelową kliniką? W internecie znaleźć można sporo klinik, jednak autorecenzj nie do końca są przekonywujące, dlatego chciałbym sięgnąć opini kogość neutralengo. Mając 3000 zł mogę w ogóle myśleć o usunięciu około 20 pieprzyków z twarzy i karku? Z góry dziękuję za pomoc/opinię/rekomendacje.

Gość Miss u buntu z haczykiem
Policjant pyta staruszkę: - Wiek? - 86 lat - Czy mogłaby pani opowiedzieć swoimi słowami, co tu się właściwie wydarzyło? - Siedziałam na ławce na tarasie przed domem, podziwiając ciepły wiosenny wieczór, kiedy przyszedł ten młodzieniec i usiadł obok mnie. - Znała go pani? - Nie, ale był przyjaźnie nastawiony. - Co stało się po tym, jak usiadł obok pani? - Zaczął pocierać moje udo. - Czy powstrzymała go pani? - Nie. - Dlaczego? - Bo odczuwałam przyjemność. Nikt nie robił tego od czasu, kiedy mój mąż odszedł z tego świata 30 lat temu. - Co stało się potem? - Zaczął pieścić moje piersi. - Czy próbowała go pani powstrzymać? - Nie. - Dlaczego? - Mój Boże, dlaczego? Było mi tak dobrze, czułam że naprawdę żyję. Od lat tak się nie czułam! - Co stało się później? Cóż, rozpalił mnie do czerwoności, więc rozłożyłam nogi i zawołałam: "Bierz mnie, chłopcze, bierz mnie!" - I co? Zrobił to? - Nie, do diabła! Zawołał "Prima Aprilis!" I wtedy zastrzeliłam sk...!

Gość nie wszystkim
jest do smiechu.