Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAM38

czuję że powinnam odejść

Polecane posty

Gość JAM38

Czuje,że tak.Mam 38 lat i ostatnio odkryłam,że się zabawiał za moimi plesami z 21 latką.Mamy ogromne problemy finansowe i jjeszcze do tego dwoje dzieci 16 latka i 7 latka.Boję się zostać z dziećmi sama i przechodzić ich dojrzewanie.Nie chcę im powiedzieć prawdy o tym co się stało i z czyjej winy,Mąż się niby stara ale ja już naprawdę nie wierzę.8 miesięcy się zabawiał i choć twierdzi,że do niczego nie doszło to ja i tak nie wierzę.Nie wierzę w nas i przejście tego kryzysu a nie umiem podjąć ostatecznej decyzji.Dlaczego?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Pewnego dnia szef duzego biura zauwazyl nowego pracownika. Kazal mu przyjsc do swego pokoju. - Jak sie nazywasz? - Jurek - odparl nowy. Szef sie skrzywil: - Sluchaj, nie dociekam, gdzie wczesniej pracowales i w jakiej atmosferze, ale ja nie zwracam sie do nikogo w mojej firmie po imieniu. To rodzi poufalosc i moze zniszczyc mój autorytet. Zwracam sie do pracowników tylko po nazwisku, np. Kowalski, Malinowski. Jesli wszystko jasne, to jakie jest twoje nazwisko? - Kochany - westchnal nowy. - Nazywam sie Jerzy Kochany. - Dobra, Jurek, omówmy nastepna sprawe.

Gość dfjfdjdfdjjfdjf
Jem kupę