Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka..............

Zostawić na noc dziecko u dzidków?

Polecane posty

Gość Majka..............
3 miesiące.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
oj pomyliłam miałam napisaś ojedzeniu a o wieku mi sie myślami poszło chyba już zmęczenie..ile razy je i po ile

Majka jak mój synek pierwszą noc przespał całą to też myślałam, że coś mu się pomyliło :D ale od tamtej pory ani jednej nocy nie było, żeby się obudził i trwa to już jak się nie mylę ponad miesiąc.

Gość Majka..............
gradka ile twój ma.

Gość Majka..............
Jak się budzi o 5-6 h to daje jej ok. 180 ml. Później jak tak o 8.00-8.30 to je tak 110ml, o 13 ok. 180 ml, 18 też ok. 18o ml o 8 ok.100 ml i o 10 to różnie.

Gość Majka..............
To tak jak moja a twój ile je?

Majka zaczernij się bo już ktoś sobie żarty robi i zakłada ten sam temat pod Twoim nickiem chyba..

Gość Majka..............
gratka przepraszam napisałam gradka zamiast gratka. Zmęczenie...

Pisałam już ;) Mój zjada różnie, czasem zje 5 razy dziennie po 150 a czasem 3 razy zje 150 a na wieczór po kąpieli mu robię 180. Według potrzeb. Choć chciałam mu ostatnio zwiększyć do 180 za każdym razem, ale pediatra powiedziała, że nie ma takiej potrzeby bo za niedługo będziemy już wprowadzać inne pokarmy. Do niedawna jadł co 4 h 150 a teraz się zdarzy, że po 3 h już się upomni o mleczko :)

Gość Majka..............
A to nie wiadomo mi nic o tym...

Gość Majka..............
Ktoś się podszywa...

Wyjdź na listę tematów to będziesz widziała temat niby Twojego autorstwa.. Miło się gawędzi ale ja uciekam już spać a Ty się Majka odezwij i daj znać jak tam córcia po nocy z dziadkami ;) wrzucam temat do ulubionych, myślę, że się tu jeszcze we trójkę spotkamy ;) Choć jeden temat gdzie nie ma wyzwisk itp itd :) dobranoc :)

Gość najmniej a może
gratka mój chłopina też takmiał jakdł co 4 a późnien wiecznie głodny co a to co 3,5 potem co 3 a póżniej i co 2-2,5 godz. nie chciał zjadac od razu więcej jak 150-180 więc dokładałam mu troszeczkę kleiku ryżowego i jadał znowu co 3,5-4 godz. ale też może być tak że jka śpi całą noc i długo to w dzień się domaga częściej i więcej..:-) i bardziej wyrazistego..

Gość wloczykij,ciagnie,kijpaszczaka
I sie wyjasnilo skad gratka ma tyle czasu by malowac paznokcie,wychodzic do kina,restauracji,byc super zona i kochanka a do tego spedzac po kilka godzin na kafe. Dziecko pociska dziadkom,bo przeciez ona musi odpoczac a dziecko nie moze byc tylko z matka! No faktycznie walenie w klawiature,na wszystkich tematach jest meczace. A dziecko sobie gdzies tam katem u dziadkow siedzi... Leniwe jestescie i tyle,po co sie meczyc z dzieckiem,lepiej niech dziadki bawia,od tego sa,to ich obowiazek,ich prawo!jak dziadek mowi,zostaw dziecko na noc bo ja CHCE! To trzeba od razu leciec i dawac! Ten kafeteryjny kult dziadkow mnie rozpierdalaaaa...

Gość gratka musi
mieć przede wszystkim czas na chlanie, w ciąży za kołnierz nie wylewala i się tym chwaliła to teraz sobie odmówi?

No i przyszły jakieś flądry popsuć temat oczywiście no bo jak. Moje dziecko to nie jest mały rozwrzeszczany dzieciak jest spokojny i nie potrzebuje 100% mojej uwagi 24/dobę, ma drzemki itd. Dziecko zostaje u dziadków sporadycznie idiotko czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? w ciąży chlałam haha ja pieprzę skąd wy takie brednie bierzecie to ja nie wiem, cóż za talent do pisania bajek! :D marnujecie sie na tej kafeterii. Mogę sobie trzaskać w klawiaturę bądź spać i guzik do tego komukolwiek, to jest moja sprawa!!

A co komu do tego kto ile czasu spędza nacie albo innych przyjemnościach. Taki maluch to przeważnie sobie leży lub śpi i nie potrzebuje żeby mama go targała. A poza tym to , ze pojawia si dziecko to co lepiej sie zapuścić i ubierać w wyciągnięte dresy nie malowac nie dbac o paznokcie. A pozniej placz i lamet nie pociagam meza no pewnie bo w podartym rozciagnietym podkoszulku nikt nikogo nie pociaga. Zajebiściej gratka ze dbasz o siebie jeśli mama jest zadowolona i zadbana to dziecko szczęśliwsze

Hej Majka! :) no pewnie, że cicho bez malutkiej hehe, ale możecie teraz zająć się sobą i swoje sprawy poukładać na spokojnie ;) 1 Daisyduck Dzięki za poparcie :) Ja sobie nie wyobrażam żebym miała wyglądać jak kobieta styrana życiem z powodu urodzenia dziecka. No bez jaj :D jak widzę taką matkę na ulicy w tłustych włosach z odrostami do połowy długości, w byle jakich spodniach gdzieniegdzie potarganych itp. No po prostu takich niechlujnych to mi nie dobrze się robi i aż boję się pomyśleć w jakim stanie może być jej dziecko :/ Kobieta to ma być kobieta, a wygląd zewnętrzny jest wizytówką każdego. I nie mam tutaj na myśli figury bo każdy wygląda inaczej z różnych przyczyn, ale o zwyczajne dbanie o siebie.

oj majka wyluzuj się taki dzien wam sie przyda tym bardziej ze policz sobie 9 miesięcy ciąża dziecko ma 3 miesiące kiedy ostatnio czułaś się tak wolna ? Idźcie do tego kina na kolacje uprawiajcie sex :P No ja tez jestem przerażona jak widzę takie niechluje . Oczywiście ze waga nie ma nic do wyglądu jak kobieta jest czysta zadbana i ubrana to w każdej figurze będzie wyglądała zaj.. Życzę Wam udanego wieczoru :) Majka daj znać jak sie bawiłaś :)