Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia244324244

Po 3 latach odezwał sie mój były

Polecane posty

Gość Julia244324244

Napisał ,że ,, śniłam mu sie całą noc sam nie wie dlaczego " . I olewam gościa już mi dawno na nim nie zalezy , nie wchodzi sie poza tym 2 razy do tej samej rzeki :) Ale czuje mała satysfakcje ,ze zrobił z siebie głupka bo mu nic nie napisałam :P

Mam nadzieję, że to nie prowo i że nie dasz mu tej satysfakcji i nie złamiesz postanowienia :D

Gość kolizja inwazyjna
moze zapytaj? a nusz to był horror? :D

Gość Julia244324244
zreszta od tego czasu jak sie rozstalismy poznałam wielu facetow , z jednym teraz jestem na stałe i ciesze sie ,że z byłym doszło do rozstania. A on głupek myslał ,ze napisze mi smsa po 3 latach i na to polece :D Na pewno dązy do odnowienia kontaktu przez takie teksty ,ale nie ze mna takie numery ;)

chyba Cie ruszylo skoro to tutaj opisalas. z reszta watpie zeby go ryszla ta brak odpowiedzi

Gość Julia244324244
madz- mam gdzies czy go ruszy brak odp czy nie w koncu nie widzieliśmy sie kawał czasu ,ale napewno głupio sie poczuje jak nie bedzie odzewu z mojej strony bo on jest przekonany ,że jest wspaniały i powinnam od razu mu odpisać

Gość chicchic
a ja bym coś odpisalam olewczego. Jak nic nie odpiszesz to będzie się zastanawiał czy doszło itp a jak odpiszesz coś kąśliwego to mu wtedy w pięty pójdzie :)

Odpisałabym coś olewczego.... to się wyklucza! Piszesz= NIE OLEWASZ, nieważne co napiszesz, on satysfakcję będzie i tak miał. Ja nadal obstaję za nie pisaniem kompletnie NICZEGO :D

Gość szarga mną demon
I mu nie odpisuj :D bo o ot chodzi, a czasem chciał się przypomnieć i nie wiadomo po co :D

Gość didididididid
I z czego sie tak cieszysz? a co w tym zlego by z bylymi nawet po rozstaniu miec normalne relacje ale takie jak ty tepe strzaly tego nie zrozumieja Dowartosciowlas sie co? jak nie ma czym to dobre i to zalosna jestes

Jak trzy lata ze sobą nie rozmawiali, to raczej nie była to "normalna relacja z byłym", prawda? Zanim się dopierdolisz do pierdoły, pomysl trochę- to naprawdę nie boli!

Gość Julia244324244
z nim się nie da mieć normalnych relacji uwierz mi ,że przyjazn z nim nie wchodziłaz gre... Zreszta po tym ,że po rozstaniu obgadał mnie na mieście jaka to jestem taka i owaka to nie chciałam nawet znajomości :) a teraz pewnie jest sam i sobie przypomniał o mnie bo taki gośc sobie bezinteresownie o kimś nie przypomina wiec mam satysfakcje bo wiem o co mu chodziło pewnie aktualnie nie ma panienki do łozka :P