Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetaaaaaaa9898

prezentacja maturalna

Polecane posty

Gość Anetaaaaaaa9898

Podpowiedzcie mi gdzoe bezpoiecznie kupic prezentacje maturalną? jakas strona z ogłoszeniami - tylko uczciwymi zeby mnie ktos w jajo nie zrobił!

Gość urduduru
a co za problem samemu napisać ? :O potem pójdziesz na studia,będą czekać cie prace licencjackie,magisterskie i co też zamierzasz żeby ktoś cię wyręczył? :O

Gość urduduru
najlepszy sposób na to żeby nikt cie nie zrobił w jajo to liczyć na siebie a nie na gotowe. Ja byłam kiepską uczennicą ale nie przyszło mi do głowy kupić prezentacje miałam satysfakcje że sama sobie poradziłam,że wybrałam ciekawy dla mnie temat i mogłam pogłębić o tym wiedzę przynajmniej nie musiałam kuć na pamięć bo pamiętałam lektury i utrwaliło mi sie wszystko przy pisaniu

ja pisalam sama , przy prezentacji pomoze Ci wlasnie fakt, ze pisalas sama, bo nigdy nie zaprezentujesz jej tak, jak masz napisane ;p

Gość gość
Mam prezentację pisaną 2 lata temu przez nauczycielkę. Zdałam na 5, mogę odsprzedać r.monika83@wp.pl

Gość gość
dodam że praca pisana w ten sposób aby egzaminatorzy mieli punkt zaczepienia do pytań i pytali dokładnie to czego byłam nauczona. r.monika83@wp.pl

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281