Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kllkcdsjcdsjflsjlkfjdskljfkdls

KIEDY ROZPOCZĄĆ POSZUKIWANIA SUKIENKI ŚLUBNEJ?

Polecane posty

Gość kllkcdsjcdsjflsjlkfjdskljfkdls

Kiedy rozpocząć poszukiwania sukni ślubnej? Ślub początkiem sierpnia 2013, Kraków.

Gość tytyt
Jak ma być szyta ze wzoru z salonu, to radzę zamówić tak ze 4 miesiące wcześniej. Szyją często za granicą, więc musi być wszystko zgrane w czasie. Moja sukienka byla szyta w Hiszpanii.

Gość krawcowa i ju
większość sukien sprzedawanych w polsce to są suknie szyte w polsce ,gdyby suknia była szyta w hiszpani czy francji kosztowałaby ok 20 tys,niektórym głupim pannom młodym można wcisnąć dobry bajer ze suknia jest szyta za granicą i te głupie zapłacą o tysiaczka więcej

wszystko pewnie zależy od tego, jaką suknie sobie wymarzyłaś. znam panny, które od razu po wejściu do pierwszego salonu kupowały kreację, wyglądały pięknie i były zadowolone. ja osobiście lubię trochę powybierać, myślę, że pół roku przed ślubem to rozsądny termin.

Gość poweselna
Ja w łódzkich salonach szukałam sukni ok. 4 miesięcy przed ślubem i to już w większości salonów było za późno - najczęściej słyszałam, że suknię trzeba zamówić min. pół roku przed datą ślubu. Więc czas najwyższy zacząć się rozglądać :) W wielu salonach będą teraz wyprzedaże sukien z wieszaków i manekinów, jeśli masz rozmiar 36-38, może coś na siebie znajdziesz. Moja koleżanka kupiła w ten sposób suknię przecenioną z 3000 na 1500 zł.