Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskkaa21

muszę się wygadać

Polecane posty

Gość kaskkaa21

moje życie jest dziwne mam 21 lat dużo głupot na koncie głównie związanych z facetami zacznijmy od tego że mam do nich pecha najpierw facet rok starszy i tak naprawdę rok życia poszedł na marne w końcu zdrady nie wybacze zemsta musi być przespać się z jego 2 najlepszymi kumplami potem parę romansów w pracy oczywiście mężczyźni około 35- 40 lat. Potem przypadkowy romans z ojcem kolegi rozwiedzionym sporadyczny sex trwa do dziś. Potem sex z 39 latkiem też od czasu do czasu a wszystko to z powodu braku stałego partnera i chęci przyjemności wiem że to jest chore ale osta ostatnim się zakochałam w normalnym chłopaku i nie wiem czy ukryć przednim moje byle i jeszcze obecne życie erotyczne czy powiedzieć prawdę

Gość LorenaLilila
zdecydowanie ukryc

Gość rzeżucha pod nosem
takich starych lubisz? :D

Gość PancerneSerce
Zdecydowanie zmień lekarza lub tabletki...

Gość wfhviwrbv
ja bym się nigdy z tobą nie związał!a jakbyś to zataiła i bym się kiedyś dowiedział nie wybaczył bym ci tego nigdy.stałabyś się powietrzem dla mnie,

Gość kaskkaa21
40 letni mężczyzna zadbany jest nie for że mega przystojny pociągający to jeszcze doświadczony same plusy na luźne numerki. Nie biorę żadnych tabletek.

Gość miqdałowaaa
latawica z ciebie

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
ech ci gimnazialiści mają fantazje w zakładaniu tematów. powinieneś pisać scenarjuesz do ukrytej prawdy czy jak się to tam nazywa. jeszcze jakiś motyw lesbijski albo romans z ojcem chłopaka i mamy gotowy odcinek.