Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona bez zaufania;;;;

ludzka głupota boli!!!

Polecane posty

jakiś czas temu straciłam chłopaka w wyniku intrygi mojej koleżanki,która zmanipulowała go i poznała z inna a ten jak głupi osioł poszedł za tamtą - ale nie w tym rzecz, dzisiaj dowiedziałam się dlaczego ona to zrobiła - dlaczego namieszała tak w moim życiu by on odszedł na zawsze - okazuje się bowiem, że ona jest przekonana, że jej były chłopak kiedyś ją zostawił przeze mnie - nie mam pojęcia skąd wzięła taki pomysł skoro ja z tym jej byłym nigdy nie miałam żadnego bliższego kontaktu - ot zwykły znajomy i tyle, nic nie zrobiłam a ona bezpodstawnie uważa, że to moja wina i z zemsty zrobiła wszystko żeby mój ówczesny chłopak też mnie zostawił i udało jej się, tyle, że ja z odejściem jej faceta nie miałam nigdy nic wspólnego - jak mozna kogos ot tak posądzic o coś takiego, niepojęte...a jednak ludzka głupota nie ma granic i potrafi sprawic wielki ból, od kilkunastu miesięcy myslalam, że to co zrobiła zrobiła z zazdrości, ale nie ze zemsty...na ktorą zresztą nie zaśłużyłam, także uważajcie drogie forumowiczki na to kto kręci się wokół waszych mężów, chłopaków czy partnerów...ja juz nie ufam ludziom a koleżanek już żadnych nie mam...

dzis wiem, że prawdziwe jest przysłowie-"chcesz miec faceta, unikaj koleżanek"...musiałam stracid faceta by przekonac sie jakie mam obok siebie towarzystwo...

Gość facet też ma swój rozum
poszedł za inną - bez komentarza.

chodzi o to, że dał się zmanipulowac do tego stopnia, że z powodu tej koleżanki przyszedł do mnie o 22 i zrobił mi awanturę ze gadam o nim i tej kolezance jakies plotki a prawda była taka,że po naszym rozstaniu bywał u niej co weekend...ehh