Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z nimi nie tak?

Kobiety, czemu tak gardzicie urzędnikami?

Polecane posty

Gość urzędniczka.........
bo mamusia chciała dobry zawód dla synka by nie pracował fizycznie... Jeden mój ex po administracji jak zaczął karierę młodszego referenta kilka lat temu - oczywiście praca po znajomości - tatuś załatwił - to nadal siedzi na tym samym poziomie młodszy referent... ja w tym czasie po studiach technicznych byłam od razu inspektorem... a po kilku latach głównym specjalistą.

Gość ja jestem facetem
po studiach humanistycznych. pracuje w biurze, w prywatnej spolce

Gość ja jestem facetem
a znajomosci nie mam

Gość ja jestem facetem
wole robic za biurkiem niz tyrac na produkcji na zmiany albo byc cieciem i pracowac swiatek piatek i niedziele, dzien i noc

Gość dokładnie tak
żadnej normalnej kobiecie nie spodoba się robol :o jak już to inżynier bo to jest baaaaaardzo męski zawód - władza + umiejętności techniczne ;)

Gość urzędniczka.........
Są też ambitni urzędnicy... mój znajomy już w czasie pracy w urzędzie rozwijał firmę, miał na to zgodę, a potem poszedł na swoje :)

Ja lubię ;) Za to nie przepadam za mężczyznami pracującymi fizycznie. Nie kręcą mnie wcale i raczej bym się nie umówiła.

Gość uważam że
uważam że urzędnik to normalny zawód :) może nim być fajny goś ale zarówno beznadziejny facet Czy ktoś jest interesującym człowiekiem nei zależy od zawodu Ludzie ogarnicjcie się !!!!! Nie wiem na jakiej podstawie wy oceniacie ludzi .. ja na pewno nie na takie że wszyscy z zawodu takiego są super a z innego beznadziejni !!!!

Gość uważam że
a na pewno wolałabym kulturalnego Urzędnika niż prostackiego chamskiego i pomiatającego innymi "pseudobienesmena "

Facet po pierwsze ma dążyć do tego żeby jego rodzina miała jak najlepsze warunki do życia :) a facet będący zwyklym urzędnikiem nigdy nie będzie zarabiał wystarczająco dużo i od samego początku skazuje swoją rodzinę na życie w ubóstwie. A wszystko to po to żeby samemu móc siedzieć z dupą na stołku i czasem sobie rączek prawdziwą pracą nie splamić :o I żeby nie było :) to co napisałam to bardziej zdanie mojego męża niż moje, ale trudno sie z nim nie zgodzić więc piszę.

Gość a taki spawacz
niszczy swoje zdrowie i szybko moze umrzec

Gość ale nie jest to chyba
praca czysto fizyczna?

Hmmm jest to praca biurowa z częstymi wyjazdami w teren i tam dochodzi czasem do użycia siły fizycznej, niestety :o najczęściej w celu samoobrony, albo w celu wykonania tej pracy...

Gość jej maż
pani Kingi mąż pracuje a ABW

Gość wwerwerewrwe
ja tam nie gardzę facetami urzędnikami, wole o sto razy niz jakichś budowlańców co są chamowaci, tylko wkurza mnei w tym kraju czasem nieróbstwo neiktórych

Gość jest komornikiem
tak ...komornikiem ..

Gość wwerwerewrwe
a co do tych 2 tys, na rękę to w większosci kraju, jest to szczyt marzeń... w POznaniu nauczyciel zarabia 1400... TYlko w warszafce zarobki są dwa razy takie...