Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda789

zapytałam go czy chciały miec dzieci juz

Polecane posty

nie jesteśmy parą, kręcimy ze sobą przez net.... zapytałam go czy chciałby mieć już dzieci odp: że nie czuje się gotowy kiedyś widzi siebie jako ojciec teraz jeszcze nie ... co to znaczy? że jest dziecko? ma 30 lat.

Gość KarolinaaaB
Znaczy , ze po prostu nie dojrzał do ojcostwa. Nic skomplikowanego. Osobiście też mam kolegów, którzy conajmniej do 30 nie chcą być zobowiązani , w takim stopniu :)

no widzisz a ja mam takich znajmych którzy już chcą i mają dzieci, czyli on też nie jest gotowy do stałego związku?

Gość dziś na pomarańczowo
a co mają dzieci do stałego związku? to, że facet nie chce dziecka w tej chwili, albo i nigdy, nie oznacza, że ma zamiar żyć samotnie. może jego wizja przyszłości obejmuje życie tylko we dwoje? tak też bywa ciekawie i wiele osób tak żyje. ja bym nie skreślała, chyba, że mocno Ci się do roli mamy spieszy, wtedy daruj sobie, bo w najlepszym wypadku zajdziesz w ciążę, on poudaje kilka lat dobrego tatusia, a później walnie Cię po rogach i odejdzie do innej.

Gość sasSSsS
Przecież to, że nie chce mieć na razie dzieci nie oznacza, ze nie chce stałego zwiazku. Przeciez te rzeczy nie są ze sobą zwiazane. Stały zwiazek moze być i bez dzieci.

Gość wyluzuj trochę
Pytasz się kolesia,którego znasz tylko przez net o tak poważną sprawę,a po jego jakby nie było dojrzałej odpowiedzi(czuje,że to nie ten czas być może,zresztą co miał napisać kobiecie którą zna wirtualnie),a ty już sobie wkręcasz i robisz tragedię:O.Czyżby ciśnienie na dziecko?To przystopuj faceci uciekają od takich desperatek.

nie no ...generalnie rozmawiamy na różne tematy.... nie ukrywam tego, że szukam stalego związku, nie lubie skakać z kwaitka na kwiatek, i nie mówie, że nie chciałabym być już mama, więc dlaczego mam nie być szczera? Powiedział, że w przyszłości tak......

Gość wyluzuj trochę
Ale to wszystko można pogodzić.To że odpowiedział tak jak odpowiedział nie znaczy,że jest dupkiem skaczącym z kwiatka na kwiatek.Rozumiem,że tą mamą chcesz zostać z byle jakim facetem byle tylko mamą być?A może facet woli jednak się poznać,pobyć ze sobą,a dopiero później pomyśleć o dzieciach??

Gość jak chcesz
być matką to idź i się wypnij za przystankiem, będzie to podobne do szukania sobie ojca dla swoich dzieci w necie.

Gość jak chcesz
net jest pełen takich łosi, co szukają naiwnych żeby im dawały. A one od razu o dzieciach myślą. Kobieto, opamiętaj się.

nie no.... bez przesady, nie rób ze mnie jakiejś furiatki... nie z każdy, tak jak nie z każdym facetem się umawiam. To on pierwszy zadał mi to pytanie, bo mówiłam, ze rozmawiałam z koleżanką która urodziła stąd wyszedł ten temat. Generalnie się zastanawiam do czego prowadzi ta znajomość...on jest z daleka.... dostał dobrą pracę, ja jestem tu gdzie jestem....170km, wiem, że to nie tragedia, ale...

Gość jak chcesz
jak można pytać całkiem obcego faceta o dzieci?

co to znaczy? że jest dziecko? ma 30 lat. x To oznacza że jestes pierdolnięta pytając sie o takie rzeczy kogoś z kim kręcisz tylko w necie :D

Gość jak chcesz
zawarłem parę znajomości w necie, zupełnie niezobowiazujących. I dziwiło mnie, jak one po pewnym czasie zaczynały to traktować. Dlatego przestałem to robić, by nie było fałszywych nadzieji. Facet nigdy nie przywiąże sie do nikogo przez literki na ekranie, wbij to sobie do głowy.

jejku a mówicie że ja jestem nakręcona... a widzę,że zaraz nieźlę dostane w kość......nie jest zupełnie obcy rozmawiamy codziennie od sierpnia, mówię jak wyszedł ten temat, a po drugie dlaczego nie pytać? to dowiedzieć się po 2 latach znajomośći, że on o tym nie myśli? wtedy poznać pradę jest lepiej? nie sądze.

przecież nie mówię, że z nim chciałabym mieć dziecko..nie wyolbrzymiajcie...... wiem, nie powinnam sie dziwić... co to jest 30 lat dzisiaj? nic :)

Gość lela***
Dziewczyno, opamiętaj się bo żal czytać tego, co piszesz :-0 Facet z Tobą flirtuje/rozmawia w necie, a Ty już budujesz zamki na lodzie. On niebawem pewnie utnie tą znajomość, jeśli nie pezstaniesz mu zadawać takich pytań. Pomyśli, że na niego polujesz.

nie jest zupełnie obcy rozmawiamy codziennie od sierpnia" x widziałaś go juz w realu?

Gość kikikiiiii ki ki
Ile Ty masz lat, ze nie rozumiesz tak prostych rzeczy. Przeciez napisal jasno. Gydby facet napisal kobiecie z ktora kreci przez net ze chce miec dzieci tu i teraz, to bym sie go bala ... To jest naturalna odpowiedz kazdego mezczyzny. I wiekszosci kobiet Mysle, ze jednak nie jestes gotowa na staly powazny zwiazek, jak o taka pierdole musisz zakladac temat na forum, co zrobisz jak przyjda prawdziwe problemy? Ty sie z Nim w ogole widzialas? Tak w cztery oczy?

Gość michalina 34
Zapytaj go czy lubi pierożki z serem bo Twoja mama robi najlepsze na świecie i zaprasza go na niedzielny obiad :D

Gość ale beznadzieja
a czemu się nie spotkacie?

Gość zostaw kotke w spokoju
Sa mezczyzni, ktorym instynkt ojcowski wlacza sie dopiero, gdy wezma swoje dziecko na rece

Tylko która kobieta będzie na tyle nie rozsądna by brać takiego kota w worku? ;) pytanie retoryczne :P

Ludzie proszę was...... skończmy ten temat, pozdrawiam Was, dzieki za rady :) To o pierożkach- super :D

Gość utsibutsimutsi
Regres, dziwna to ty jestes. A cozto za niesamowicie drazliwy i nieporuszalny temat zeby zapytac o zapatrywania o dzieci i rodzine?