Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda789

zapytałam go czy chciały miec dzieci juz

Polecane posty

A cozto za niesamowicie drazliwy i nieporuszalny temat zeby zapytac o zapatrywania o dzieci i rodzine? x Myślę że nie zastanowiłaś się nad tym co tu napisałaś A teraz zadanie dla ciebie Skup się,przeczytaj jeszcze raz ale tym razem dokładnie początek topiku zastanów się,pomyśl ... i wróć tu to porozmawiamy o tym jeszcze raz

Gość utsibutsimutsi
Niektorzy traktuja faceta jak niezwykle zadkiego egotycznego ptaka - byle nie sploszyc niewlasciwym ruchem :-D Wlasnei bardzo dobrze jest poruszyc takie tematy miedzy dwojgiem DOROSLYCH ludzi w trakcie poznawiania sie zamiast angazowac sie w znajomosc gdzie ludzie maja diametralnie rozne potrzeby i oczekiwania w fundamentalnych sprawach. Litosci!!! Jezeli facet sie sploszyl po czyms takim to fanatstycznie! Gratulacje. Znaczy, ze Twoj "niewlasciwy dla mnie partner" radar funcjonuje bez zarzutu :-D

Gość utsibutsimutsi
Regres, zamiast personalych wycieczek proponuje skupic sie na temacie topiku. Przyczytalas ze zrozumieniem? "zapytałam go czy chciały miec dzieci juz" Ok, to ja ci sie teraz udalo to moze wrocisz i powiesz cos na temat. Troche wysilku i moze sie uda :-D

Gość utsibutsimutsi
Magda, zrobilas bardzo dobrze. To tylko nastolatki bazuja budowanie zwiazku na tym, ze obydwoje lubia heavy metal oraz sprane jeansy. Poznanie wzajemnego swiatopogladu w fundamentalnych sprawach jak posiadanie dzieci, malzenstwo czy partnerstwo nalezy do podstaw budowania zwiazku u doroslych ludzi. Niestety wiele kobiet ma tak niska samoocene, ze sie BOJA zapytac faceta o rzeczy naprawde dla nich wazne. Dobrze, ze jestes inna. Przeciez nie zapoponowalas mu zeby natychmiast przystapil do robienia z Toba dzieci tylko zwyczajnie zapytalas jaki ma stosunek do posiadania dzieci. Pytanie fair, odpowiedz tez. Nie wiem dlaczego rozni tutaj traktuja to jak wykroczenie stulecia.

Poznanie wzajemnego swiatopogladu w fundamentalnych sprawach " x Zgadzam się o ile jest to realny związek a nie flirt przez gadu- gadu czy inny komunikator :D Tylko desperatka i kobieta z "nożem" na gardle bedzie pytała o takie rzeczy gościa przez internet ... Takie rozmowy nalezy odbywac w cztery oczy,PODKRESLĘ TO SŁOWO DLA DZIEWCZYNY WYŻEJ !!! w cztery oczy !!! by miały sens,powagę i jakiekolwiek znaczenie Pomijam fakt że znajomość przez internet jest czesto ulotna i złudna To czesto znajomosc wyimaginowana