Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorynkaaa

serce z kamienia? :(

Polecane posty

Gość wiktorynkaaa

Cześć robaczki kochane.. :) Mam problem.. może, ktoś z was wyjaśni mi dlaczego tak jest :( byłam z facetem 4 lata.. rozeszliśmy się bo postanowiliśmy, że tak będzie lepiej.. już się wogóle nie dogadywaliśmy no i czar prysł.. ale nie o tym mowa. Po 6 miesiącach odnowiłam kontakt z moim kolegą, bardzo fajny gośc i pamiętam, że w sumie od zawsze mi się podobał.. ;p teraz jesteśmy razem a ja nic! zero uczucia chociaż on całe serce wkłada z ten związek, w ogień by wskoczył.. jeszcze kogoś tak zakochanego w swoim życiu nie spotkałam.. wiem, że jedyny błąd jaaki robie to mówie ''kocham'' chociaż tego w ogóle nie czuje :( 5 min po naszym spotkaniu on dzwoni, pisze że tęskni a ja? serce z kamienia czy uraz po ostatnim związku? :(

Gość rzuraf i czapla
nie, wygodna poduszeczka pod dupą

Gość wiktorynkaaa
haaaalooooo jest tu ktooośśś? :((((

nie serce z kamienia - tylko brak podniecenia za dobry chłopak , za mało ognia , za dużo ciepła....pilna potrzeba odpowiedniego, zimnego drania 💤

Gość wiktorynkaaa
revolver.. ruszyło mnie to co napisalas/es, więc może to jest właśnie to :)

Gość Honoratttta
mało kobiet docenia kochajacych i uczciwych facetów szukaja jakichś ekstremalnych doznań a potem ryczą i cierpią do tego żeby docenić co sie miało trzeba dojrzeć i dobrze dostac po dupie oby u ciebie ten scenariusz sie nie sprawdził

wiktorynkaaa emocji brak... honooratta jesli facet jest zbyt dobry , zbyt ciepły - to jest jak grzejnik z cukru -jest włączony nawet , gdy nie jest zimno i mdli..

Gość taki jeden facet 28
..dzwonić 5 min po spotkaniu to jakiś obłęd ,a nie miłośc jak dla mnie takie wydzwanianie i 100 sms dziennie to jest objaw toksycznych ludzi - zazdrośników najczęściej

Gość wiktorynkaaa
to prawda zazdrosny jest o wszystko!!!!!!!! nie odpisze na jednego smsa to dzwoni dlaczego nie odpisuje.. jestem w pracy to jest zazdrosny okropnie, ponieważ prace mam taką a nie inna, że spędzam czas z różnymi ludźmi.. ehh już nie wiem co robić :(