Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqwwqweq

Jak poznać czy jestem dla faceta ciasna?

Polecane posty

Gość weqwwqweq

On jest moim pierwszym, ale jego przecież nie zapytam bo i tak nie powie szczerze żeby nie zrobićmi przykrości. Jestem drobna i filigranowa, ale ostatnio czytałam opinię, że większe kobiety mają ciaśniejsze

Skoro jest Twoim pierwszym to na 99% wlasnie taka jestes... Jesli jednak masz watpliwosci ;> to moze nie o Twoja ciasnote chodzi lecz o chlopaczka ;D

Gość acidolacus
i dont want to live on this planet anymore ... :o

ja poznaje po tym, ze praktycznie zawsze, gdy we mnie wchodzi tak fajnie jeczy i mowi, "boooooze jaka ona ciasna" hahaha :D uwielbiam to!!!!!!! Ale fakt, ponoc jestem wyjatkowo ciasna, co potwierdzali moi byli, a On jest wyjatkowo dobrze wyposażony :P

Gość weqwwqweq
Mój mi nigdy tak nie mówi stąd moje wątpliwości. No i rzadko jęczy.

to nic nie znaczy, kazdy facet raguje inaczej, my jestesmy otwarci i glosni :P o wszystkim rozmawiamy o wszystkim sobie mowimy w lozku i gdybym chciala wiedziec, po prostu zapytalabym jak jestem ciasna w skali od 1 do 10 np :D nie rozumiem dlaczego nie mozesz zaptac???? :/ powiedziec ze kieruje Toba czysta ciekawosc! jesli nie bedziecie mowic o seksie zadawac sobie nawet absurdalnych, czasem smiesznych pytan, nie bedziecie mieli udanego zycia seksualnego :) my gadamy o wszystkim w wyniku czego mamy czasem taki ubaw :D

Gość weqwwqweq
Ale Tobie facet mówi "ale jesteś ciasna", tak samo jak mi mowi, że mam najlepsze cycki jakie widział... ale o tym drugim nic. A teraz tak czytam fora i widzę, że faceci czująróżnice między dziewczynami, i z tymi luźnymi nie ma tak fajnie (nic dziwnego)