Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruczek_

Na co ona liczy?

Polecane posty

Gość mruczek_

Mam ochote zadac jej to pytanie duzo bardziej niz powiedziec co o niej mysle. Osmielila sie nawet do mnie zadzwonic bo pewnie liczyla ze dam sie sprowokowac. Zyczenia swiateczne, urodzinowe itd sklada mojemu mezowi od dwoch lat. Jego byla.

Gość AS26
Sama nie jest zapewne szczęśliwa, więc próbuje Was jakoś rozdzielić. Co na to Twój małż?

Gość mruczek_
Jak dluzej nad tym mysle to ona chce mnie sprowokowac. Nie ma u niego szans, moj maz tylko raz do niej oddzwonil i dal do zrozumienia ze marnuje czas. Od tamtej pory ignoruje ja calkowicie. A ona narzuca sie tak zebym ja o tym wiedziala.

Gość AS26
Może pora zmienić numery telefonów, adresy mailowe czy komunikatory? ;) Będzie łatwiej ją ignorować, bo blokowanie jej numeru nic nie da... takie baby nie odpuszczają zbyt łatwo. Ale masz rację: najlepiej zupełnie nie reagować na zaczepki. W końcu się znudzi.

Gość mruczek_
Te numery to raczej niewiele da. Zbyt wielu wspolnych znajomych wiec wyciek gwarantowany tak mi sie zdaje. Ale dzieki za rade. Dalej bede ignorowac.

Gość AS26
Mimo wszystko takie nagabywanie może denerwować. W niektórych telefonach jest jeszcze opcja blokowania numeru z poziomu samego aparatu. Bawiłam się tym - osoba, która pisze czy wydzwania nie wie o tym, że jej smsy nie dochodzą, a połączenie albo zostaje od razu zerwane, albo też jest sygnał oczekiwania ;) A jeśli to nie pomoże (kontaktowanie się z innych numerów), warto postraszyć babę Policją, to podchodzi pod stalking (jako niechciany kontakt).

Gość mruczek_
Dobry pomysl, zablokuje ja u meza w tel bo do mnie z zastrzezonego dzwonila. Naprawde czasem ktos tu umie doradzic.

Gość * Creda *
Chce się jak klin wbić między Was. Tylko Twój mąż może to ukrócić.