Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwa niecierpliwa

Pomózcie wyjasnić mój sen ze zmarła mama, PROSZE!!!!

Polecane posty

Moja mama zmarła w dzien moich urodzin....latem, pieknego słonecznego dnia...... Dzisiaj smnila mi sie, byłysmy w jej domu, w salonie, stała w swojej wizytowej sukience, taka spokojna, ładna, wypoczęta i usmiechnięta / a zmarła w straszliwych męczarniach!/.....nie pamietam całego snu :( ale powiedziała mi ze mieszka w najlepszym hotelu teraz...i dała mi piękną skórzaną torebkę, ja ja wziełam od niej z ogromnycm zachwytem bo była piękna ... i sie obudziłam.... Matko, co ona mi chciała powiedziec.... ciagle sie zastanawiam. Moze ktos mi pomoze wyjasnic ten sen? prosze

Gość dziewczę ośmionożne
Potwierdza się reguła...nie obżeraj się przed snem.

nie jadłam nic na noc..... takie sny nie maja z tym pewnie nic wspolnego

Gość rkampi
Najwazniejsze ci pokazala.pewnie bardzo.za nia tesknisz.jej jest dobrze.pieknie wygladala i nie sprawiala wrazenia cierpiacej. Moze ci.dala prezent na twoje urodziny?dlaczego torebke to ty sie zastanow.poza tym jest przy tobie.nie martw sie.o nia ale zyj szczesliwie

Gość Ajtgwjmwmtmj
Niektórzy wierzą w sny inni nie . Sama powinnś się domyśleć bo Tobie się to śniło a nie nam

wierze ze jest jej dobrze, sni mi sie co jakis czas.... pierwszy raz było w noc przed jej pogrzebem, nad samym ranem- wtedy miała na sobie czarna sukienkę i pakowała sie, rowniez spokojna, jakby szczesliwa...- dla mnie tamten sen był jasny, odeszła, nie cierpiała juz, było jej juz dobrze - to wiedziałam ale ten dzisiejszy, ta torebka...? co miała oznaczac? ja mam spore kloopoty finansowe, szukam pracy..... moze cos w tym kontekscie mi pomoze wkrótce?

Gość a jakie sąą?
pomódl się za mamę.

modle sie, czesto, staram sie z nią rozmawiac......

Gość i znowww mamm grzybaaa
moja mama zmarla juz ponad 11 lat temu. raz na jkias czas sni mi sie. sceny zawsze sa w naszym rodzinnym mieszkniu gdzie jeszcze wszysrtcy razem mieszkalismy. i zawsze w kuchni. i w kazdym snie sie z mama kłoce. ja wiem ze mama zawsze mnie przed czyms ostrzega- bo zawsze po takim snie cos sie złego dzieje.

Gość to czekamy dalej
badz ostrozna i nie bierz wszystkiego za dobra monete

kłopoty mam od dawna.....

Gość znam się na snach
Nic złego to nie znaczy :) Jeśli śni się osoba zmarła i coś daje, to dobry znak. Możesz spodziewać się jakiejś przyjemności po prostu. Gorzej, gdy śni się zmarły i coś zabiera lub chce, żeby śniący za nim szedł. Nie powinno się iść za zmarłym, gdy woła lub o to prosi. Twoja mama dała ci we śnie prezent i po prostu spodziewaj się czegoś miłego. Poza tym, nic ci nie chciała konkretnego przekazać. Powiedziała ci, że jest jej dobrze, dała ci prezent. To jest dobry znak, że spotka cię coś miłego.

Gość JAK ZMARLY SNI SIE
MOZE CHORA BEDZIESZ,MI SIE ZMARLI Z RODZINY SNIA JAK MAM ZACHOROWAC TZN SNIA SIE DOBRZE I LADNIE WYGLADAJA UWAZAJ NA SIEBIE PO PROSTU MATKA CIE PRZED CZYMS OSTRZEGA

Gość mediammmma
ja uważam że twoja mama chce pomóc ci w życiu, ona wie że ci ciężko i podsunie ci niebawem pomoc tylko TY musisz ją chwycić i chciec sobie pomóc

Gość znam się na snach
Sam się nie znasz na snach! Jeśli zmarła osoba coś daje, w życiu to źle nie znaczy, a po prostu może oznaczać koniec kłopotów. A ty od razu jej z czarnymi wizjami wyjeżdżasz, a to nie prawda.

kiedys sniła mi sie zmartwiona, zdenerwowan, szukała dokumentów, wtedy jakies tam problemy mi sie pojawiły konkretnie zwiazane z sytuacja rodzinna i spadkiem. Ale po jej usmiechu i spokoju raczej nie spodziewam sie złych rzeczy, albo moze nie chce sie ich spodziewac

Gość JAK ZMARLY SNI SIE
nie jestemn facetem :o po drugie jak zmarly cos daje oznacza to zla wrozbe,szczegolnie zmarly ktory wyglada pieknie a zmarl w cierpieniach i chory

Gość JAK ZMARLY SNI SIE
bliska zmarla nam osoba oznacza zawsze OSTRZEZENIE

Gość znam się na snach
Do JAK ZMARLY SNI SIE, Straci czujność, PUKNIJ SIE W ŁEB TO TWOJA CZUJNOść WSKOCZY... ty jesteś chora jakaś, czy co? Jeśli zmarły coś daje, obojętnie piękny czy brzydki, to po prostu coś miłego czeka lub rychły koniec kłopotów.

Gość znam się na snach
Tak, zawsze OSTRZEżENIE przed głupota takich jak ty.

Gość będzie zyla dluuuugo
Jeszcze....skoro we snie umarla. No i znaczy to jeszcze ze skoncza sie twoje troski i zmartwienia

W Boze narodzenie byłam u niej na cmentarzu, ze łzami w oczch prosiłam ja o pomoc.....

Gość rkampi
sluchaj- opracuj swoj wlasny kod co to znaczy kiedy mama ci sie sni. co nastepuje po takim snie (jesli sie da to stwierdzic tak krotkoterminow ) i jak ci sie snila, najwazniejsze jakie byly twoje odczucia we snie. czy balas sie czy tez bylas spokojna .. mnie sie wydaje ze co do tego konkretnego smu to dobrze. po pierwsze mama byla spokojna i szczesliwa. po drugie dala ci pieeekny prezent. znaczy nie jest zle i sie ciesz !

Gość JAK ZMARLY SNI SIE
INACZEJ NIE UMIESZ TYLKO WYCIECZKI OSOBISTE? :)

Gość ja bym nie wierzyła
Nie wierzyłabym w tradycyjne tłumaczenie snu- że piękny i wypoczęty- to kłopoty. Myślę, że martwisz się, często wspominasz mamę, jej cierpienie. Być może ją też to trapi na innym świecie i chce Ci pokazać że tam już nie ma trosk, nic ją nie boli, jest szczęśliwa. Być może torebka to, tak jak ktoś wcześniej pisał- prezent na urodziny od mamy, jakiś symbol. Do czego zwykle służy nam torebka? Jest zwykle blisko nas, wkładamy do niej najbardziej osobiste rzeczy. Może warto abyś pomyślała sobie o swoich najlepszych cechach, zebrała je w całość i przemyślała sobie dokładnie jakiej pracy szukasz. Może warto rozejrzeć się jeszcze gdzie indziej (poszukać kompletnie innej pracy) do której być może też masz predyspozycje? Torebka też może sybolizować bałagan (chyba większosc z nas wrzuca wszystko jak popadnie do niej ;) ) może warto uporządkować pewne sprawy. Ale to Ty powinnaś wiedzieć... pomyśl z czym kojarzy Ci się torebka i szukaj odpowiedzi! Ale popuściłam wodze fantazjii :P

Gość mediammmma
dostaniesz niebawem jakiś znak,pomoc ? masz torebki po mamie ?

ja tez we snie byłam spokojna, cieszyłam sie ze ja widze.... sała nie tak blisko mnie, nie dotykała mnie, a na koncu rzmowy dała mi ta torebke ale nie bezposrednio do rak tylko ja ja wziełam ze stołu chyba o ile pamietam.....generalnie ciepły, spokojny sen z mama z czasów kiedy była zdrowa i taka piekna........

Gość znam się na snach
Pewnie, że nie jest źle, a wręcz właśnie dała jej piękny prezent i znaczy to dosłownie, że wyjdzie z kłopotów niebawem. Sama się przekonasz Autorko tematu, że to wcale nic złego nie niesie. Jeśli zmarła bliska osoba się śni i coś daje, zwłaszcza coś pięknego, pocieszającego, niebawem spotka cię coś miłego, może i koniec kłopotów właśnie.

Gość znam się na snach
>>Dociekliwa niecierpliwa, głowa do góry :)

Gość rkampi
oglaszamy koniec klopotow dla dociekliwej- niecierpliwej i nadejscie prosperity . ale musi troche sama sobie pomoc (po torebke siegnela sama ). generalnie zas fortuna ci pomoze. kto popiera taka interpretacje niech da laika ))