Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka 29:))

Doczekalam sie...... OSWIADCZYL MI SIE W WIGILIĘ:-)

Polecane posty

Gość brunetka 29:))
Ciescie sie moim szczesciem albo bedziecie siedzial do konca swiata na kafe i zaden was nie zechce:D

Gość Brunetka29:))
Wyrzuty sumienia...czyżbys znała to z autopsji?? Ze się tak upierasz przy swoim? :-) skad możesz wiedzieć czy on mnie kocha czy nie? Nie znasz mnie,nie znasz mojego mężczyzny...nie wiesz jak jest między nami a wyciagasz taki wniosek:-) poprostu zazdroscisz, to widać;-) pozdrawiam:-)

Gość Zuzanna Amelia & 28
Wszystkiego Najlepszego

Gość rrrtrttty
ale co to za slub powiedzcie mi po 3 latach pieprzenia? juz pewnie dawno sie toba znudzil. aha i czekam na info o rozwodzie za gora 5 lat

Gość jjkkk
dokładnie,3 lata musiała dupy dawac noi się doczekała

Gość bavar
Wyrzuty sumienia** - po roku ci sie oświadczył? a po następnych dwóch był dopiero ślub ? bo w między czasie nic nie znalazł innego więc pomyślał cytuje "a ch.uj jej w dupe skoro pierścionek dałem to juz trudno"

Gość Zuzanna Amelia & 28
Napisz jaki masz pierscionek. A najlepiej wstaw zdjecie.

Zazdrość ludzka nie zna granic:-) Chcialybyscie być tak szczęśliwe jak ja teraz, stąd ta zawiść;-) Zuzanna dziękuję:-)

Gość werwerererer
prawdziwy polski katolicki slub jest wtedy jak czekali z seksem do slubu, a takie sluby po 3 -10 laatch ruchania to dla mnie ejst cyrk i jeszcze taka szmata w bialej sukni...

Gość werwerererer
zazdroscic to mozna takim co naprawde sie kochają i czekali z seksem a nie takim szmatom jak ty

Gość bavar
werwerererer - a kto czeka z sexem do ślubu? i żeby od szmat wyzywać ? ludzieeee

A co złego jest w seksie przed ślubem ? Poza tym kto powiedział że autorka jest wierząca ? Ślub może też być cywilny

Ładny pierścionek, delikatny:-) Haha od kiedy to jest wśród was taka abstynencja:-P Zazdrość i tyle.... Jaj się komuś układa to trzeba dowalic:-)

Gość ..................,
czy wy pierdolnięte jesteście...? oświadczyłam mojemu partnerowi już na samym początku, że żadnych ślubów, oświadczyn i innych kurwa bzdur... i jesteśmy razem 10 lat, idealnie nam ze sobą, mamy full kasy, dobre auta, dom, wakacje 3x do roku, ja jestem prawnikiem, on lekarzem. ale dla was pierścionek najważniejszy, jak bociany z obrączkami jako gps.... to jest żałosne. "zaklepać" - kurwa, CO zaklepać..? w takim razie jak facet musiał sobie kogoś zaklepać, to ma cię za niezłą kurwę, co dupsko rozłoży przed pierwszym lepszym, jak "zaklepana" nie bedzie.

Gość ..................,
naprawdę, ludzie to takie pojeby teraz, że szok... jak dla kogoś ambicją jest ślub i bachory,to gratuluję, BRAWO. ja miałam trochę inne ambicje, mój partner także.

Gość aodeau
fajnie:) cieszymy sie!

Gość dziwne_nie rozumiem
hej, gratuluje i szczescia zycze 🌻

Gość ja juz po 6 miechcacgh
moj oswiadczyl mi sie po pol roku;) dalej jestesmy narzeczenstwem bo nie mamy na taki slub jaki bysmy chcieli..a cywilny nas nie zadawala..

Gość ja juz po 6 miechach
ja po pol roku, nadal jestesmy narzeczenstwem bo nie stac narazie na slub i wesele a cywilnego nie chcemy

Dziękuję:-)

brunetkaa nie przejmuj sie, ludzie tutaj sa zalosni, nie umieja cieszyc sie czyims szczesciem..tylko by gnoili..zalosne padla..wszystkiego najlepszego

Gość zazanni
Jaka idiotka może zgodzić się na oświadczyny po roku? Po roku jeszcze się dobrze człowieka nie zna. W życiu nie zgodziłabym się na oświadczyny po takim krótkim czasie. Narzeczony autorki widocznie jest bardziej odpowiedzialny i odpowiedni do życia w małżeństwie niż wasze szczeniaki, które myślą, że zawsze można się rozwieść. Gratuluję autorko.

Dziękuję dziewczyny:-) Nie przejmuje się tym co oni pisząwidać jakimi są ludźmi,przykre to trochę ale cóż.... Świadczy to tylko o nich:-)

nie uwazam ze po roku to juz za wczesnie..czlowiek poznajesz tak naprawde cale zycie, niektorzy znali sie niby jak lyse konie a potem szok..

Zaręczyny to ^^ bilet wstepu^^ do małżeństwa. Jest to bardzo osobiste przeżycie. Twój błąd Autorko polega na tym, że chciałaś się podzielić swoją ogromną radością z nami, czyli obcymi ludżmi. Teraz już wiesz, że ludzie są wredni, zawistni i nieżyczliwi. Noooo jest parę wyjątków potwierdzających tą regułę, i to Oni Ci gratulują. Życzę Tobie i Twojemu narzeczonemu wszystkiego co przynosi radość. Amen

13:11 [zgłoś do usunięcia] wyrzuty sumienia mój facet oświadczył się po niecałym roku a ślub wzięliśmy po kolejnych dwóch. no ale wiesz, on się bał mnie stracić, dlatego wolał mnie sobie zaklepać, a twój to tak... poczekam, popatrzę... no ale łudź się dalej, że cię bardzo kocha X Y Z Jaka debilka. :(

Gość rzad to banda oszustów 11111
gratuluje narzyczynego