Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka 29:))

Doczekalam sie...... OSWIADCZYL MI SIE W WIGILIĘ:-)

Polecane posty

Gość Brunetka29:))
Dziękuję:-) Miło ze są i tacy którzy potrafią zrozumieć czyjeś szczęście:-)

Gość fdddsds
To czy cię kocha to się okaże jak nie schudniesz po ciąży. Znajdzie sobie jakąś młoda flądrę na kafe i będzie się śmiał.

Gość nicea84
Gratulacje :) złe komentarze są z zazdrości :)

Gość nicea84
pochwal się pierścionkiem :)

Regres nie naciskalam" x ten fragment jest najlepszy HEHEEH Gratuluje i zycze powodzenia. p.s Ja tez dostalam pierscionek w Wigilie... :-P

Gość Werka81
Fajnie, że dziewczyna czuje się szczęśliwa po zaręczynach i oby tak zostało na całe życie. Nie każdy facet musi być skur.....em i nie każdy musi się oświadczać po roku. Czasami lepiej poczekać i przemyśleć zaręczyny i ślub niż potem czuć rozczarowanie i gniew. A przecież człowiek z człowiekiem poznaje się całe życie i często po latach uzmysławia sobie, że jednak jest on nam obcy :( Ale nie każdy związek się tak kończy!!! Ja wbrew tym co piszą złośliwcy, życzę wam tej euforii i zamiłowania do końca waszych dni!!! Pozdrawiam i trzymam za was kciuki :)

Gość BO DERECK /
jakie to ma znaczenie, mnie sie oswiadczyl po 3 miesiacach, ale do slubu i tak nie doszło. Wczesniej poznałł się na moim charakterku i zwiał, gdzie pieprz rośnie:D Do dziś jest kawalerem :classic_cool:

Gość Brunetka29:))
Dziękuję dziewczyny:-) Ciesze się tym ze dostałam pierścionek, bo wiem ze było to z jego inicjatywy,a nie dlatego ze ja mu marudzilam, chciał tego ..,.kocha mnie,jest bardzo dobry dla mnie,w ciągu tych trzech lat prawie się nie klocilismy,jesteśmy ze sobą szczesliwi:-) Poprostu radosc przepelnia moje serducho;-)