Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasny pełny

Czy napisać.

Polecane posty

Gość AS26
To zaproś ją na Sylwestrowy spacer ;) Nikt nie każe Wam iść od razu na balety. A możesz napisać jaki było powód rozstania? - tak po prostu się wypaliło? Nie wierzę, musi być coś więcej: jakaś niezgodność charakterów czy oczekiwań.

Gość poradda
nie odmowi dzwon:) mies temu? Moze juz ma dzidziusia a ty nie wiesz, ze jestes tatusiem:)?

Gość poradda
* 9 mies temu..

Gość Jasny pełny
powód rozstania jest taki że mówiła że jestem za mało spontaniczny,że czuje się ze mną jak z kulą u nogi itp. że jest młoda powinna się wyszaleć. Ale to tylko kłamstwa może

Gość AS26
Co do udawania, że jest super, to w przypadku takiej zagubionej samotniczki odradzam gorąco takie gierki. Podobnie zresztą jak przesadne okazywanie jak Ci bez niej źle. Oczywiście daj jej odczuć, że tęsknisz i zależy Ci wciąż na niej, ale nie rób z tego dramatu życia, mówić np., że po rozstaniu Twoje życie straciło sens czy coś w tym stylu... Uważam, że rozmowa powinna być krótka i dosadna. Zaproponuj, daj jej czas na zastanowienie i się pożegnaj. Powinna się odezwać, najlepiej gdy zadzwoni, bo smsy są dobre dla dzieciaków.

Gość AS26
Wyszaleć się... Bardzo dojrzałe podejście. A jak się już wyszaleje, to wróci, bo jesteś poukładany i odpowiedzialny? Fatalne świadectwo sobie wystawiła takim stwierdzeniem.

a ile ty i ona macie lat? Na mnie zrobiłoby wrazenie takie zaproszenie tym bardziej ze piszesz ze nie ma ona wielu znajomych może akurat ma ochotę gdxies sie wyrwac

Gość Jasny pełny
ja mam 21 ona 19. Z tym że nie ma wielu ale może mieć już. Tylko ostatnio wszedłem na jej konta FB miała wcześnie kolo 150znajomych a teraz ma 52. nie wiem czy to coś oznacza

masz okazję byc teraz spontaniczny chyba wiem o co jej chodzi bo lubie szalonych zaskakujacych facetow ale nie lubie romantyzmu. Zaskakujace zaproszenie przejecie inicjatywy daj jej poczuc sie kobieco ale bez tych mdłych otoczek

Gość AS26
W sumie może postawić sprawę jasno: "Nie mam planów. Jesteś wolna w ten wieczór? Na co miałabyś ochotę?" Po czym stanąć na rzęsach i zrealizować jej marzenie ;) Oby tylko doceniła, bo po tych opisach wydaje się być dziwna...

Gość Jasny pełny
Ona lubi romantyzm też i to bardzo. Jest dziwna ale i ja jestem dziwny i dlatego tak idealnie pasowaliśmy do siebie. naprawdę pasowaliśmy

Gość AS26
Więc spróbuj - nie ryzykujesz wiele, jeśli odmówi będziesz przynajmniej wiedział że nie poddałeś się bez walki.

te zyczenia urodzinowe to cos znaczy dzwon pełen spontan co bedxie to bedzie wazne aby sprobowac jak jest tego warta to dzwon a t o jest dobry pretekst niż tak zadzwonic bez okazji i spytac co słychac lepiej z konkretną fajna propozycją

Gość Jasny pełny
Z tym że te urodziny były w sierpniu na początku

Gość Zuzanna Amelia & 28
Jesli ona ma 19 a Ty 21 to na pewno zadzwon. Nie dlatego ze cos ma z tego wyjsc ale dlatego abys nauczyl sie przelamywac bariere zadzwonienia w takiej wlasnie sytuacji. Kiedys jak bedziesz dorosly moze Ci sie to bardzo przydac.

Gość AS26
Ale przecież napisaliście świąteczne życzenia :) Niepotrzebnie się stresujesz: im dłużej będziesz się zastanawiał, tym gorzej. Zwłaszcza, że przez ten czas ona już może sobie coś organizować.

Gość AS26
Zuzanna Amelia: słuszna uwaga - prawdziwa lekcja życia.

Gość Jasny pełny
3dni przed sylwkiem. Już na pewno będzie miała jakieś plany...

Gość AS26
Dowiesz się tego tylko wtedy jeśli zadzwonisz. Rzeczywiście może się gdzieś wybierać, ale jeśli zależy jej na Tobie, powinna zaproponować inny termin, karnawał trwa...

Gość Zuzanna Amelia & 28
No to ... skoro masz 21 lat - jaka jest Twoja decyzja ?

Gość Z kosą :)
Zabawne jest to, że jak Ci radziliśmy, abyś zapomniał, strasznie się buntowałeś, szukając potwierdzenia, że warto walczyć. A jak napisali, żebyś zadzwonił, to Cię strach ogarnia i wolisz odpuścić ;) No? Jak to z Tobą jest? Syndrom panny na wydaniu: chciałabym, a boję się?... Wyhoduj jaja :classic_cool:

A ja bym na Twoim miejscu miejscu się w to nie pakowała.Prawie rok Ciebie nie potrzebowała,nie szukała kontaktu i nie chciała wrócić..Wiem,że Ci ciężko ale tych kilka smsów o niczym nie świadczy.Napisała je bo tak wypadało i tyle.Może również szukać kontaktu bo widzi,że Ci zależy a ona chce mieć koło zapasowe w Twojej osobie jakby jej z nikim innym nie wyszło.

Gość Jasny pełny
Zadzwonię. Wieczorem...będę musiał...

Chciał czy musiał? :o Strach Cię do wieczora zeżre, tylko kosteczki zostaną roztrzęsione :classic_cool:

Moim zdaniem, tracisz czas. Żyjesz nadzieją, że może coś z tego będzie ale ostatecznie może być tak, że ona pozna kogoś innego, dowiesz się o tym i wtedy otworzysz oczy. Rozejrzyj się za inną dziewczyną.

Gość poradda
z kosą:) superhiper wypowiedz.

a niech sobie ma plany chodzi o to że to fajny pomysł i nawet jak sie nie zgodzi to dasz jej do myslenia ... Musisz działac i to szybko oj faceci faceci ja bym juz dawno do niej zadzwoniła korona ci z głowy nie spadnie

Gość Jasny pełny
Chce nie muszę ale chce

Tak już lepiej ;)

Gość Jasny pełny
Czarno to widzę ale zrobię to. Wyjdę na dwór na fajka i zadzwonię. Tylko jak ja mam zacząć jak odbierze