Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Super. Kolejny sylwester w domu. Facet pojechał w góry z kolegami i nie wiadomo z kim jeszcze. Oficjalna wersja jest taka że to męski wypad. Coś mi sie wierzyć nie chce że tak jest. Mi tłumaczył to tym że nie potrafię jeździć na nartach i przewidział ze będę marudzic a on będzie musiał siedzieć ze mną w pokoju. No i wyjazd mu się popsuje. Jak wróci to nie chce go wiecej widzieć. Niech sobie siedzi z kolegami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Grudzień 28, 2012 Dziwne to :o nie wyobrażam sobie żeby moj facet tak zrobił :o z kumplami to najwyżej na piwo, na mecz, albo w sobotę na ryby ale wtedy to juz jest propozycja czy czasem nie chciałabym pojechać... Na Twoim miejscu zaczęłabym sie wypisywać z tego dziwnego związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilcia :D Napisano Grudzień 28, 2012 zajebisty facet...co zostawia dziewczyne sama na sylwka i se wymysla glupoty..prawda jest taka ze nie chcial ci ze soba i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emka..... Napisano Grudzień 28, 2012 na sywlka Cie zostawił... troche słabo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ghisella Napisano Grudzień 28, 2012 Przychodzi informatyk do sklepu i zwraca się do sprzedawcy: - Poproszę środki do czyszczenia portów wejścia/wyjścia. - Że co? - Tfu... pastę do zębów i papier toaletowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jupijeja Napisano Grudzień 28, 2012 A ile Twój facet ma lat? W długim jesteście związku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 To początek końca tego związku. Przecież na początku to każda chwilę chce sie spędzać z tą druga osobą. A tu taka akcja. Albo ma kogoś na boku albo nie chciał mnie zabierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 On ma 32 lata. Jesteśmy razem od września Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilcia :D Napisano Grudzień 28, 2012 jestescie razem tak malo i juz cie nie chce zabierac...hymmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2012 2012 2012 Napisano Grudzień 28, 2012 Facet nie traktuje cię poważnie.Byłam w takim związku półtora roku,pojechał beze mnie na sylwestra do siostry nad morze,tłumacząc się,że nie mogę z nim jechać,bo nie będę miała gdzie spać.Powinien zostać ze mną,prawda? Potem się okazało,że nie byłam jedyna... Sory,ale twój facet...nie kocha cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Dla mnie też jest to dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Grudzień 28, 2012 No to tym bardziej dziwne :o W tym wieku powinien juz rozumieć dokładnie że sprawia ci przykrość i że dla kobiety sylwester to nie byle jaki dzień...myślę że mu nie zależy i chce sobie pobyć z kumplami w innym towarzystwie. Szczerze mówiąc to dałabym sobie z nim spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Dlatego jak wróci zamierzam mu powiedzieć żeby szukał sobie innej naiwnej bo nie mam ochoty być tak traktowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jupijeja Napisano Grudzień 28, 2012 Pytam, bo w związkach z długim stażem to się zdarza i jest nawet zdrowe. Natomiast w tak krótkim? Nie zakładaj od razu, że kogoś ma, może to taki typ faceta, że nie toleruje krótkiej smyczy i lubi takie wypady. Sama należę do takich osób, że nie potrafię wszystkiego robić z facetem, nasz związek trwa 11 lat, zdarza się, że spędzamy osobno np. święta, ale obydwoje się pod tym względem zgraliśmy. Więc- musisz sobie odpowiedzieć, czy taki wolny duch Tobie odpowiada- jako partner. Czy potrzebujesz kogoś, kto będzie zawsze obok. Przeanalizuj to, póki jest dość wcześnie, potem będzie ciężko z rozstaniem. Przyznam jednak, że po tak krótkim czasie jego zachowanie jest dość nietypowe, hmmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilcia :D Napisano Grudzień 28, 2012 nie sadze ze to sprawa wolnego ducha...on po prostu nie interesuje sie nia...a to znaczy ze raczej mu na niej duzo nie zalezy...a ona zamiast go kopnac w dupe to siedzi i sie zali na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Grudzień 28, 2012 Hmmmm z drugiej znacie sie krótko i może umówił sie z kumplami na ten wyjazd już dawno, zanim Ciebie poznał...ale wtedy powinien o tym szczerze powiedzieć a nie tak :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 To nie jest pierwsza taka akcja. Na imprezę urodzinowa do mojej przyjaciółki też nie chciał iść. Poszłam sama. Wiadomo że nie wszystko musimy robic razem ale chciałabym żeby mi towarzyszył w niektórych mementach. Tak bylo z tymi urodzinami i chciałam zeby byl ze mną w sylwestra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilcia :D Napisano Grudzień 28, 2012 nie bierze cie powaznie...niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malamalutka Napisano Grudzień 28, 2012 Ty nie powinnas juz z nim rozmawiac, a nie jak wroci to pytac czy naiwnej szukal... on nie traktuje Cie jak swoja kobiete...nie odbieraj telefonow, nie oddzwaniaj, nie odpisuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Nie umówił sie wczesniej bo jeszcze w grudniu szukał jakiejś kwatery w górach. Więc to byl świeży pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Nie umówił sie wczesniej bo jeszcze w grudniu szukał jakiejś kwatery w górach. Więc to byl świeży pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jupijeja Napisano Grudzień 28, 2012 Weź może na razie nie reaguj i ochłoń. Po cichu pracuj nad końcem i kontroluj się. Zobaczysz co on zrobi. Albo mu się oczy otworzą albo do widzenia. Może w ten sposób Cię sprawdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilcia :D Napisano Grudzień 28, 2012 a nie mozesz go tak poprostu juz kopnac w dupe? na co ty czekasz -.-'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Z tym odpisywaniem i oddzwanianiem to problemu nie bedzie bo on bardzo rzadko pisze i dzwoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Najgorsze jest to że ja jeszcze do wczoraj ludzilam sie że on żartuje i że nigdzie nie jedzie. Myślałam ze zostanie ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natt20 Napisano Grudzień 28, 2012 Nie wyobrażam sobie takiej sytacji! ja bym sie nie zastanawiala ani chwili tylko kończyła ten chory zwiazek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Grudzień 28, 2012 W takim razie skoro to nie było wcześniejsze zobowiązanie wygląda na to, że facet po prostu nie chce spędzać swojego wolnego czasu z Tobą a to jest w związku nei do przyjęcia, a przynajmniej nie za często...a wy dopiero co zaczęliście sie spotykać :o powinien nie myśleć o niczym innym jak tylko o Tobie a on co :o żal dosłownie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 W sylwestra pójdę na imprezę do klubu i mam nadzieję że będę się świetnie bawić. Nie będę siedziała sama w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natt20 Napisano Grudzień 28, 2012 szczeze to nie chce mi sie wiezyc ze on tylko z kolegami tam bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Tez nie chce mi się w to wierzyć. Wydaje mi się że to ściema jakaś. Nigdy nie byłam u niego w domu. Pewnie dlatego że jakaś inna tam mieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach