Gość no niezły ubaw Napisano Grudzień 28, 2012 autorko kopnij w dupę dziada niech spieprza. Śmiech mnie bierze chyba cię wzieło. Nie pchaj się tam gdzie cię nie chcą idź gdzie indziej na sylwka i baw się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Taki mam zamiar. Nie będę siedziała w domu i o tym wszystkim myślała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allo allo allo Napisano Grudzień 28, 2012 No to gostek został rozszyfrowany. Mam nadzieję, że potrafisz kojarzyc fakty z sugestiami, które tutaj padły ze strony różnych osób. Temu panu już podziękuj i baw się dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Głupia nie jestem, fakty kojarze ale on zawsze byl taki przekonujący w swoich tłumaczeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZdegenerowanaMaupa Napisano Styczeń 5, 2013 Autorko, ciekawa jestem czy ten Twój mądry się odezwał ,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach