Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie_rozmawiaj_z_nieznajomymi

Facet zostawił mnie sama i pojechał w góry świętować sylwestra z kolegami

Polecane posty

Gość natt20
albo wsiadaj w pociagi dojedz do niego zobaczysz co on tam robi:)

Gość maly dylemat
a czego sie spodziewasz po 32letnim ruchaczu po 10 związkach co? hahaha

I dobrze, myślę że nie ma szansy żeby to była błędna decyzja, której miałabyś kiedyś żałować bo facet nie wygląda na osobę o której można by myśleć poważnie na dłużej

Gość defghj
Zadzwoń to niego i poinformuj że zaznaczają związek i powiedz o tym że myślałam że z wyjazdem on żartuje ale skoro woli waszego pierwszego sylwestra spędzić bez ciebie to uważasz że ten związek nie spełnia twoich oczekiwań i nie będziesz Inwestowac w niego czasu i zakończeniu to jeszcze w starym roku

Gość defghj
To załatwi to teraz i po sprawie jak po takim telefonie nie przyjedzie do ciebie na sylwestra to będzie znaczyło że ma cię gdzieś i zawsze będzie tak bo z czasem faceci są gorsi

Gość kreceglupakreceglupa
zadzwoń i załatw sprawę teraz. będziesz mogła z czystym sumieniem podrywać facetów w sylwestra. może ci się trafi jakiś fajny. tylko nie siedź w domu idź gdzieś.

Gość rooxxii
nie siedź w domu, tylko wsiadaj w auto/ pociąg z kumpelą i też gdzieś jedź np. nad morze? jest pełno ofert, gdzie jest spa itp. Jak bedzie dzwonił - nie odbieraj, odezwij się później i powiedz że nie bylas pod tel. bo byłaś na masażu, a pozatym musisz konczyc bo idziesz z nowo poznanymi kumplami gzieś tam-P dopieprz mu, ja bym tak zrobiła. A i powiadom go, że nie widzisz juz tego związku i baw sie dobrze i niech Ci sie wiedzie w nowym roku :-P

Mysle ze zajęty jest. Na smsa nie odpisał od 3 godzin to tym bardziej nie odbierze telefonu. Napisałam ze dziś światowy dzien pocałunku no i w związku z tym ze go tu nie ma to mam zamiar świętować go z kimś innym :-) czekam co odpisze

Gość rooxxii
eeeeeee takie podchody z smsami, ja bym na Twoim miejscu nic do niego nie pisala, olala go, tak jak on to robi teraz

Nad czym????? Na pewno nie będzie sie zastanawiał na tym z kim niby sie zamierzasz calować, tylko nad tym jaka durna jesteś zeby pisać takie sms-y kiedy on Ciebie tak dokładnie olewa :o

Z tym smsem to dałaś czadu...Nie trzeba było nic takiego pisać tylko zadzwonić i podziękować za dalszy związek.Facet wyraźnie ma Cię gdzieś i doskonale się bawi bez Ciebie...Nic nie pisz,nie odbieraj a gdy on zadzwoni to powiedz mu,że jesteś zajęta z kimś kto ma dla Ciebie czas i lubi spędzać z Tobą każdą wolną chwilę(wydaje mi się,że on tak pojechał z inną).Na Sylwka idź gdzieś i może poznasz kogoś fajnego.

Gość 8 lat to dlugo, za dlugo
tak naprawde jakby mu zalezalo powinnien zaproponowac wyjazd..i zaoferowac chec nauczenia cie jazdy na nartach, mysle ze jada w wiekszym gronie, pewnie z jakimis panienkami..a cie olal, olej go tez, szkoda czasu na faceta, rozumiem po latach, chociaz sylwestra czy swieta powinno sie spedzac w ze swoija polowka, ale jak wy jestescie 3 miechy razem..on powinien piszczec za toba po pierwsze miesiace jest najwieksza fascynacja, kopnij go w 4 litery..

Gość allo allo allo
Autorko, zaintrygowała mnie informacja, że jeszcze nie byłas u niego w domu. Daleko od siebie mieszkacie?

Gość ona27qqqq
nie rozumiem Cię !!! ile Ty masz lat 15? ze mu takie smsy piszesz? żałosne to było i na miejscu tego faceta teraz bym pomyślała że jesteś jeb... zamiast pokazać mu że Ty jesteś wporządku, że szukasz czegoś stabilnego to pokazałaś mu ze skaczesz tu i tam.... wiec utwierdziłaś go w decyzjach hehehehe jak już musiałaś coś napisać trzeba był napisać ze oczekujesz czegoś innego, że jeśli wybiera kolegów w taki ważny dzień to nie ma co ciągnąć tego związku i dziękujesz mu za miło spędzony czas.. i tyle a nie robić z siebie kretynke... co myslisz że jest zazdrosny skoro on woli kolegów no wybacz raczej nie sadze że wywołałaś u niego uśmiech na twarzy:)

hihi ale by śmiesznie było jakby się okazało ze ci koledzy to zona i dzieci. sorki autorko ale sama dobrze myślisz więc sobie pozwolę na taka refleksję :-D

Gość allo allo allo
Szczerze mówiąc ja tez obstawiam żonę i dzieci. Bo niby dlaczego jeszcze cię nie zaprosił do domu? A weekendy tez spędzacie w większości osobno? Bo jesli tak, to bingo - niestety.

to by tłumaczyło też tą imprezę u znajomej. bał się że ktoś go rozpozna

Gość tylko odpowiem...
ale przypałowy ten sms, pewnie nieźle go rozbawił

Mieszkamy niedaleko siebie. Jakieś 15 km. Z weekendami bywa różnie ale zwykle przyjeżdża wieczorem. W tygodniu bardzo często pracuje do pozna np do 22 a powinien wyjść o 15. Przynajmniej tak mi mówi. Nie dzwoniłam do pracy i nie sprawdzałam czy siedzi przy biurku

Gość tylko odpowiem...
ohoo podejrzany osobnik