Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakatarzony amant

jak do niedzieli pozbyć sie kataru ? - domowe sposoby

Polecane posty

Gość zakatarzony amant

w niedziele chce wyjechac na sylwestra z moja luba ,a męcz mnie od wczoraj katar ;/ jem gripeks + cerutin itp ..niby dzisiaj miało być lepiej ,a kurde smarkam od jakiś 2-3h ;/ ... jak tak dalej pójdzie to nasz romantyczny sylwester zamieni sie w szpital ..znacie jakies dobre domowe sposoby ?

Gość zakatarzony amant
mam zamiar po pracy położyć się prosto do wyra przespać sobotę i może w niedzelę będę jak nowo narodzony ;] ..ktoś próbował ?

Gość uhfekl
zamów sobie coś darmowego przez internet www.free.amciu.com polecam

Gość Katharski inwestor
inhalację se zapodaj mięta tymianek szałwia i rumianek łeb nad gar co 2-3 godziny

Gość Polecam Herbate z ziół
jest starsznie nie dobra, ale jak wypijesz 3 lub 4 dziennie to powinno przejsc! szklanka wrzątku wrzucasz łyzeczke tymianku suszonego 2 łyzeczki lukrecji korzeń pół łyzeczki imbiru w przyprawie na małym ogniu do 10 minut. pic gorące. Zioła do dostania w zielarskim w sklepie lub w aptece.

Gość Katharski inwestor
lukrecja podnosi ciśnienie

ja sie zawsze najszybciej lecze herbata z rumem - do tego jakis zageszczony sok (jak jest za mocna). a tak na co dzien pije herbate z 2 plasterkami imbiru - zaczelam od jesieni i w tym roku nie mam przeziebienia

Gość Polecam Herbate z ziół
lukrecja w takiej ilości nie zaszkodzi. wiem z dobrego źródła.

Gość Ludmiła_123
Moczenie nóg w coraz gorętszej wodzie. Imbir polecam, może i ma czasem zbyt gryzący aromat natomiast wygląda na to, że działa i to dużo lepiej niż cebule, czosnki, itp. http://katar.list.eu.org/

Dwie glowki cebuli, dwie glowki czonku jakies 200, 250 ml prawdziwego miodu, pol korzenia imbiru, wszystko razem zmiksowac, przyjmowac trzy do czterech razy na dzien jedna lyzeczke, jesli masz sokowirownik mozesz zrobic sobie taki sok z tego co napisalam, do niedzieli bedziesz zdrow, tak wlasnie jakis czas temu wyleczy;am przeziebionego meza ktory musial za 2dni byc w pracy, juz po pierwszy dniu bylo lepiej a po 2 po katarze i bolu glowy praktycznie sladu nie bylo.Polecam przyjmowac taki syropek przez conajmniej tydzien.

Gość gość
Zaczęliśmy używać inhalacji po tym jak synek się kataru nabawił i od tamtego czasu mamy ciągle aparat Sanity Simple. Wygodne rozwiązanie, nie trzeba się długo męczyć nad urządzeniem żeby lek został w odpowiedniej dawce podany do dróg oddechowych. No i druga ważna sprawa że jak na razie kompresor jest bezawaryjny i ciągle też cicho pracuje.

Gość martalink
Dobrą wydajność ma nasz automat Simple. Nie czeka się tutaj specjalnie długo na to żeby mgiełkę wytworzyło, mocny kompresor ale też przy tym nie robiący większego huku.

Gość Zielakie1
Myślę że bardzo dobre będą tutaj zioła a konkretnie mieszanki ziołowe sam korzystam przy przeziębieniu z nich a kupuję je tutaj http://zielarzradzi.pl/