Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadziejku

czy to w końcu fasolka?

Polecane posty

Gość nadziejku

Przepraszam Was, że znów padnie to samo pytanie... ale do okresu mam 6 dni, a nie wiem co myśleć. Owulkę miałam 20grudnia, było przytulanko przed, po i w dzień owulacji. Od tamtej pory mam ciągnący śluz, jakby płodny.. nigdy po owu tak dużo go nie było i nie taki. Jest ciągnący biało przeźroczysty. temp. nie spada poniżej 37.4 stopnia. Pobolewają mnie też brodawki, jajniki, podbrzusze i pachwiny. Śpię po 12-14h od jakiegoś tygodnia. Pomóżcie, czy mogę mieć nadzieję? Staramy się ponad rok i już tracę nadzieję :-(

Gość ninka281
okres masz 2 dni po owulacji normalnie? czy pomylka i ostatni okres 20.11??

Gość zxzx
Możliwość jest. Zrobisz test to się dowiesz. albo beta hcg -ale najlepiej po nowym roku.

Gość pasikonik34636
Myslę, że nie jesteś w ciąży, bo do tego trzeba seksu, a nie samego przytulania. A jak chcesz fasolkę to na gazik połóz ziarnko, podlej i powinna wykiełkowac...:o

Gość mysle że to GROSZEK
... :o

Gość gremlin52352
A ja, ze cieciorka. Rany, ze takie infantylne baby chca zostac matkami. I co ty temu dziecku przekażesz? Ze było fasolką, powstało z przytulanka i że kobiety maja owulkę??

Gość blue_curacao9472895
Nie ma tragedii. raz jedna pisała, ze miała płodny ŚLUZIK!!!

Gość a co to jest rok???
nic

Gość ???!!!!co to jest??!!
ale chodzi o fasolke do jedzenia? i co ma fasolka do "owulki" i przytulania...? fasolka pomaga w zaplodnieniu czy jak? jakas nowa metoda na szybsze zajscie w ciaze? nie slyszalam xD

Gość nadziejku
Owulacja 20 grudnia. Pisząc przytulanie miałam na myśli seks. Myślałam, że będziecie bardziej domyślne i pomożecie...

Gość blue_curacao9472895
Ale my jesteśmy domyślne i wiemy o co ci chodzi. Po prostu dorosła baba, która wstydzi się uzyc słowa seks jest żałosna i infantylna...:o

Gość nadziejku
Dzięki, że są jeszcze normalne osoby :-) wiem o tym, tylko objawy nie dają mi o tym nie myśleć :-P

Gość dzisiaj jest 28, więc
jeśli owulacje faktycznie miałaś 20. 12., to zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy, ponieważ dopiero teraz mogło najwyżej dojśc do zagnieżdżenia, po co sie nakrecasz? poza tym rok to naprawde niewiele

Gość nadziejku
Nie wstydzę się tego słowa :-)

Gość hmm wysoka
tem zawsze utrzymuje sie do @ a potem spada a te objawy rownie dobrze moga byc na zblizajacy sie@ wiec bez paniki tylko musisz byc cierpliwa rok to jeszcze nie jest tragedia wiec glowa do góry

Gość sunsetxxx
moze to w koncu to ! ja jak zaszłam to ze mnie tak leciało jak nie wiem .. też właśnie taki śluz powodzenia:*

Gość rozczochrana z rana
dokladnie, takie objawy moga rownie dobrze wystąpić przed okresem.... ja tez z mężem troche czekałam na dzieciaczka, tyle ze nam nie dawali szans naturalnie.... moze in vitro sie uda, a jak nie to moze 'dawca' słyszałam.... kilka miesiecy temu wpadliśmy jak małolaty :D czego życzę i Tobie :) pzdr

Gość nadziejku
Moze i rok to niewiele, ale jak pomyślę że niektóre zachodzą ot tak a potem oddają, wyrzucają albo Bog wie co jeszcze robią to aż mnie krew zalewa :-/

Gość Starasz się ponad
rok i nadal wyszukujesz u siebie objawy ciąży kilka dni po owulacji? Jak dopiero co doszło do zagnieżdżenia o ile w ogóle. Temperatura nic do rzeczy nie ma na tą chwile, ból podbrzusza- to moze być tez zbliżający się okres.

Gość Starasz się ponad
Jeśli co miesiąc tak nakrecasz się na tą ciąże to ja sie nie dziwie, że masz problemy z zajściem. Psychika również odgrywa tu ważną role, wrzuć na luz...

Gość nadziejku
W lutym poroniłam... więc już raz się udało, nie chcę drugi raz tego przechodzić. Nie nakręcam się, ale dziwi mnie nagle tyle śluzu na tym etapie cyklu.

Gość dzisiaj jest 28, więc
to sie przestań dziwić i poczekaj spokojnie do terminu miesiączki i wtedy ewentualnie zrób test

Gość ja czekam juz
ok,5 lat na dziecko caly czas walcze także glowa do góry rok to naprawdę bardzo krótko

Gość nadziejku
Ja czekam juz: wytrwała jesteś, trzymam za Ciebie kciuki :-)

Gość ja czekam juz
nie mam wyjscia niestety i nic sie nie poradzi po nowym roku czekam nie kolejny etap walki kolejne inseminacje takze bądz cierpliwa nie doszukuj sie objawów bo to nie wrózy niczemu dobremu przyjdzie czas na ciebie i pora

Gość jak ci idzie pedałowanie?
Sądzę że wyjdzie z tego marchewka z groszkiem :O co za wrrr. A brzuch ci nie urósł,a może puchną kostki? czy kobieta która stara się o dziecko zostawia mózg w pralni i zapomina odebrać? owulko kogo obchodzi jakie masz wydzieliny? przestan mierzyć temperaturki, przestań maczać paluchy w śluziku :O bleee a weź się za coś,poszukaj pasji, wyjedźcie gdzieś,seks jako spontaniczna zabawa i przyjemność a nie tylko sposób na fasolkę :O

Gość zadziorna sucz
ja mysle ze buraczek .... wkurwia mnie pwiedzenie fasolka... co ty warzywo plewisz/ siejesz czy kurwa o dziecko sie starasz ?