Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue_curacao9472895

Chce mi się seksu

Polecane posty

Gość blue_curacao9472895

a mój facet znowu nie będzie chciał. Jutro pewnie też nie i pojutrze też. W styczniu w ramach postanowienia noworocznego rozpoczynam proces wymiany na inny model. Dobrze robię?

Gość ja tez bym nie wpuściła ale mi
Nie ma nic bardziej załosnego niz głupia pipa, ktora daja soba pomiatac. Zmien to albo wypierdalaj i przestan sie zalic. Polecam ksiazke ,,kobiety pragna bardziej,, tam sie dowiesz,ze twoj przypadek kwalifikuje sie do ,, NIE ZALEZY MU NA TOBIE,, wiec albo cierp w milczeniu albo zmien swoje zycie i pokaz , ze jestes cudowna kobieta, ktora zasloguje na to by byc w szczesliwym zwiazku.

zasługuje *

Gość blue_curacao9472895
No to chyba mam plan zmienić coś w życiu. Chciałam się wygadać, może troszkę też pożalic, co w tym złego? Wyluzuj trochę:P

żałosne jest gdy laska się żali, że jej chłopak jej nie szanuje. NIe pociągasz go, odpuść.

Gość blue_curacao9472895
Toteż chyba to robię:) Weź też pod uwagę, ze nie da się z dnia na dzień zmienic całego swojego życia. jesteśmy długo razem, mieszkamy razem, mamy wspólne życie, wspólnych znajomych, itp. Rozstanie to jak zacząć od zera. Potrzeba trochę czasu, zeby oswoić się z tą myślą, a ja się oswajam od dwóch miesięcy i już podjęłam decyzję. W styczniu odchodzę. Mam nadzieję, ze będzie lepiej.

Gość wiemwszystko
huja tam odejdziesz, kolejna szara mycha co pierdoli na forum a w real slowem nie pisnie

Gość blue_curacao9472895
Odejdę. Mam już zaklepana kawalerkę (podpisałam umowę), popakowałam już część rzeczy. Faceta uprzedzałam nie raz, nie dwa, że jak nie będzie normalnego seksu to odchodze. Obiecywał poprawę, nawet przez tydzien było lepiej, a potem znowu nic, bo jemu się nie chce. Nie to nie, ja się wiecznie prosić nie będę.

Gość sluchajcie golabeczki
jestescie jak te malpy z rozowymi dupami z zoo. Biegaja wrzeszcza zreja banany i kopuluja. Wy jestescie tacy sami.

Gość _Stalowa_Magnolia_
Facet spotyka strasznie uśmiechniętego znajomego Czemu Ty taki uśmiechnięty? -a wracam właśnie od dentysty -co ????? -no :) nie ma go i nie będzie przez tydzień :))))) !!!!

Gość blue_curacao9472895
Jedna rzecz, któa mnie niepokoi, to ze mam lekką traumę po tym związku. W sensie, że jak poznam nowego faceta, będę się bała zaangażować, bo może skończyć się tak samo jak z obecnym. Bo z obecnym na początku w łóżku było fantastycznie, potem coś się schrzaniło. Nie chcę znowu przechodzić przez nieprzyjemne i bolesne rozstanie. Chociaż ponoć mało jest facetów, którzy nie lubią seksu, chyba tylko ja na taki beznadziejny egzemplarz trafiłam:o