Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choinka mi wyblakła

Mąż wyjechał na święta i sylwka :(

Polecane posty

Gość choinka mi wyblakła

przykro mi, ze mąż mnie i dziecko zostawił na święta i sylwka i pojechal do rodzinki do za ocean.. Wcale go od tego nie odwodzilam, bo widzialam ze chcial jechac , wiec tym bardziej pomagalam mu biletow szukac itd.. ale jak juz wyjechal, to w wigilie i swieta zrobilo mi sie baaaardzo smutno i chyba czuje jednak jakis żal do niego. Chcialam sie wygadac, bo mi źle.

Gość Mr Kosmosky
Dlaczego w Somalii używa się łyżek jako instrumentów muzycznych? - Bo tam nie ma nic do żarcia.

Gość AS26
A dlaczego nie pojechałaś z nim? Dziecko można zostawić u rodziny, jeśli małe, a Wy mielibyście fajny wypad.

Gość choinka mi wyblakła
nie mielismy az tyle kasy na bilety dla trójki niestety

Gość 8 lat to dlugo, za dlugo
egoista z niego..zostawic najblizsza rodzine na swieta..a samemu sie bawic w wiekszym gronie rodziny..

Gość choinka mi wyblakła
chciałam się komuś wygadać, zeby mi żal troszkę minął. Ale jak piszecie, ze jest egoistą to mi nie pomagacie

Gość jak nie jak tak?
no to skoro mąż ma rodzinę w postaci swojej żony i dziecka to albo jadą wszyscy albo nikt, a jeśli ta jego rodzinka tak bardzo chciała go zobaczyć to powinni zaprosić jego, ciebie i wasze dziecko, a skoro was nie stac to mogli wam kupic bilety

Gość choinka mi wyblakła
nie chciałam być tą złą, niedobrą, która mu coś zabrania. Widziałam ze chciał naprawde jechac, on lubi podrozować. poza tym miał wiecej wolnego, wiec w sumie to dobra okazja na taki dłuższy wyjazd. A w święta jak pojechał to mnie jakiś dół złapał, ech.. ostatnio chciał rozmawiac przez skypa, ale ściemniłam ze dziecko spi i nie chce go budzić i wole popisać, zeby się nie wyczuł jakiegoś żalu w moim głosie.

Gość kaska2112
Nie bede krytykowac, ale nie wyobrazam sobie takiej sytuacji u siebie. Nigdy w zyciu! Albo wszyscy albo nikt! No chyba ze skoro juz pojechal, to oczywiscie ja tez wyjezdzam, też sama, i niech siedzi w domu z dzieckiem i myśli co i z kim teraz robię. Oko za oko nie ma zmiluj.

Gość choinka mi wyblakła
malinowa dzięki :) własnie to jest nabliższa rodzina - bo brat i poleciał tam ze swoją mamą jeszcze. Ja się staram go zrozumieć naprawdę, wiem że chciał polecieć, ale jakos i tak mi przykro, nie chce zeby sie dowiedział nawet

mógł chociaż pojechac np tylko na święta albo tylko na sylwka, a najlepiej juz pomiędzy świętami a sylwkiem. myślę, że może porozmawiaj z nim na skype, powiedz, że ci smutno, na pewno zrozumie, może wróci szybciej?

a po za tym, to w sumie nie jest az takie wazne, spędzicie razem wiele świąt jeszcze, może uda wam się razem następnym razem wyjechać ? trzeba myślec pozytywnie, ale wazne jest też to, żebys powiedziała męzowi co czujesz ;)

Gość choinka mi wyblakła
nie nie wróci szybciej, bo ma juz bilety wykupione na powrót. a ja nie chce mu mówić, że mi smutno, zeby mu nie psuc nastroju z rodzinką. a zdrugiej strony mam taki żal do niego, ze nachodzą mnie pomysły, zeby na wielkanoc poleciec do mojej mamy z córką i bez niego, zeby sie odegrac - głupia jestem, wiem. Ale takie glupoty mi do glowy przychodzą i weszlam tu specjalnie zeby mi ktos racjonalny tok rozumowania przywrocil:)

Gość choinka mi wyblakła
ok. dzięki dziewczyny za te wasze słowa :)) pozdrawiam i ide się ogarnąć.

Tego nie polecam :) niby byś sie "zemściła" a potem i tak byłoby Ci przykro że nie jesteście razem...tak że nie wyszłoby to nikomu na dobre, jak żadna zemsta zresztą.

Gość 8 lat to dlugo, za dlugo
piszac ze jest egoista ci nie pomagamy, ale co bys chciala uslyszec?skoro jest ci przykro i zle ci z tym ze was zostawil..do rodziny mogl jechac przeciez kiedy indziej, albo odlozyc na tyle byscie razem pojechali niekoniecznie w swieta, prawda? nie wyobrazam sobie by mnie moij facet tak zostawil a nie jestesmy malzenstwem..zreszta wiem ze by mnie nie zostawil