Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Więc proponuje tak

Imiona 2013

Polecane posty

Gość gość
A mnie to akurat -wcale.

Gość gość
DO goscia z 25.08.13 , moja corka miala miec na imie Lucy, tez nie mieszkam w Polsce i to imie nie jest tak popularne wsrod malych dziewczynek, ale bedzie chlopiec :)

Gość gość
Dziewczynka: Michalina, Zosia - proste i bez wysypu :) Chłopczyk: Leon, Witold - proste i bez wysypu :)

Gość Kafterkax33
A ja za 3 tygodnie mam zobaczyć mojego WOJTUSIA .. :)

Gość onaonana
A mój synek będzie miał na imię Alex,co myślicie o tym imieniu?

Gość gość
Znajomi maja syna alexa,jakoś nie podoba mi sie choć mieszkamy w uk,nie lubie wymawiać jego imienia, nie ograniczam sie i. Nie potępiam ze znajomi maja jjlke,zuzie i kolejnego kacpra, nawet ostatnio w polskim sklepie jak matka wolala dzasmin, jednak ja sie ciesze ze mam swojego malego tomka,dla Polaków tomek dla angolk tomas i na szczęście nie ma wysypu.

Gość gość
Wojtek super, szczerze!

Gość gość
Antos modny fajnie slodko, ale wersja Antek? Panie Antku? A juz Antoni to dla leciwego pana. Imie ladne, ale jakos nie poza mila wersja ANNTOS, nie uwazacie? Podobnie jest z Franiem;-)

Gość gościówazdawnychlat
Mi się znowu podobają imiona: Rachela, Kornelia, Róża, Anastazja, Halszka, Lilianna, Kinga i Klara. Jeżeli miałabym zostać matką to tw dwa napewno byłyby imionami dla córki :) Mniej podobają mi się imiona męskie, chociaż do tych najładniejszych wg. mnie należą: Michał, Rafał, Łukasz, Artur, Marcin.

Gość gość
Nasza córcia będzie miała na imię Dominisia :)

Gość gość
a mi się z kolei Antoś nie podoba, za to Antek i Antoni bardzo. Antoni - prosto i z klasą, natomiast Antek jest zadziorne i mega fajne :)

Gość gość
Dominika to jedno z najbrzydszych imion dla kobiety

Gość gość
Gusta i guściki ...

Gość gość
Ja tez mieszkam w UK i juz tak zostanie. porobilismy brytyjskie passport wiec dzieci beda brytyjskie i polskie. syn bedzie Christopher uwielbiam to imie :-)

Gość onaonana
Dla chłopca trudniej o fajne imię,gdzie nie słyszę to wszędzie tylko Kubuś,Kacper,Filip,nie to że te imiona mi się nie podobają ale już mam lekki przesyt. Zdecydowałam się na Alexa ponieważ to imię jest inne,ale coraz częściej spotykane.:)

Gość onaonana
Twój komentarz mówi sam za siebie jaką Ty jesteś osobą. Czemu uważasz ,że to patologiczne imię? Zresztą Twoją opinię mam głęboko w d.....

Gość gość
Ostatnio czytałam że imię Nikola to patologia... ja nie rozumiem skąd takie skojarzenia? Może stąd, że znało się jakąś osobę o takim imieniu, która przebywała w środowisku patologicznym?! Czy to oznacza, że kazda osoba ma być patologiczna??

Gość onaonana
Ja nie wiem skąd oni mają takie skojarzenia,mi imię Nikola też bardzo się podoba. :)

Gość Milka1988
Ps. Dziewczęta czy macie w planach picie herbaty laktacyjnej przed porodem? Czytalam sporo w internecie o 35 tyg ciazy (aktualnie to moj tydzień)i w wielu poradnikach zalecaja picie herbatek od tego momentu zeby -cytuje- "nie bylo problemow z iloscia i jakością pokarmu". Mam mieszane uczucia co do picia wcześniej wspomagaczy...

Gość gość
Imieniem 2013 będzie Eliza

Gość gość
Adam i Olaf - pasują i dla małego chłopca i dorosłego:)

Gość gość
Maryśka jest okropnie, ch*j wie jak taka dziewczyna będzie się przedstawiać jako nastolatka, cześć Marysia jestem... O zgrozo

Gość karolinkamd
Ja od przedszkola marzyłam o synku Filipie:) ...ale nie ma wątpliwości, że będzie dziewczynka! Jestem przeszczęśliwą przyszłą mamusią, ale z imieniem mam problem. Mąż upiera się przy Zuzi, ja wolałabym Alicję. Pod uwagę biorę Kamilkę i Natalię. Mam nadzieję, że przez najbliższe 4 miesiące przeforsuję swój typ:)

Gość Edix
Ja mam 5-letniego synka Igorka. Jakie dobrać imię aby "pasowalo" do Igora dla przyszłego drugiego dziecka? Myślałam o Lence i Nataszy oraz Borysie i Olafie? Macie może jakieś inne propozycje?

Gość gość
karolinkamd: dla mnie lepsze Zuzia od Alicji

Gość gość
W 2013 Zosia jest na 1 miejscu a z męskich Jan

Gość gość
ja czekam na Jasia - ostatnio wyczytałam, że to najpopularniejsze imię w tym roku (niestety) ale zaraz rodzę i na zmianę już za późno bo się oswoiłam z myślą, że będę mamą Jaśka ;) ale nie sugerowałam się modą, nie wiedziałam też że to takie popularne imię bo nie obcuję za bardzo z małym pokoleniem i nie miałam rozeznania...

Gość gość
ja na szczescie nie mam problemu z pompularnoscia imienia corki :) Roksana :) znienawidzona i zmieszana z blotem zarowno imienniczka jak i nadawca immienia :) zawsze poprawiaja mi humor te kafeteryjne przekupy probujace udowodnic ,ze TO imie jest patologiczne a TAMTO gorsze od TAMTEJSZEGO :) generalnie w tym roku kroluja lena pola alicja wojtek kuba

Gość gość
A ja dałam dla swoich bliźniaków Emil i Agata urodzonych w 2013 a starszy syn ma na imię Kamil.