Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka281

sierpien\wrzesien 2013

Polecane posty

Gość do Asiuli
Nie podawajcie tu takich informacji, bedą Was też na gg, mailach i innych nękać. Lepiej napisz tu, może inna osoba też skorzysta z tych sklepów. Robi się tu nieciekawie.

Gość podaj, podaj :)
potem już tylko Twoje IP i ... A Basie tylko londyńskie marksy i spencery interesują, nie ma sensu

Basiaxyz1 X Sklepy z ubrankami dla dzieci : Na Rzgowskiej "Oleńka" w okolicy Leczniczej na Wschodniej przy Rewolucji 1905r. są nawet 2 Na Piotrkowskiej "Dino" i Manufakturze,Galeria Łódźka to zależy w tórym rejonie Łodzi jesteś :)

Gość podaj, podaj :)
uwaga za chwilę ktoś będzie te sklepy obserwował ha ha ha ha, wy naprawde jesteście w ciąży

Gość obsługa googla nie boli
ale jak ktoś przyjeżdża z hameryki albo innej angielskiej pipidówy to oczywistym jest, że "w Polsce nic nie ma" albo "kupię u siebie" :classic_cool:

Sześć siefszyny! Pszyjechałam na holideja teraz do Łodzi, bo na stałe mieszkam na Łestpojncie, chyba wiecie hsie to jest, c'nie? I szukam właśnie takich wiecie, no, setów dla bejbi bornów, ale nigdzie nie mogę żadnych znaleszcz, a te ałtletów mję nie interesujom..Jakbyścze mogły czoś polecić to byłoby szuper cool! 😘 ❤️

Gość już nie przeginajcie
dziewczyny mają lepszą pisownię niż jedna z Was, zazdroscicie i tyle. A jakbyś miała troche rozumu to super po ang. też się pisze super. Dajcie spokój, bo to do niczego nie prowadzi. Wy też jezdzicie i się z was smieją? to Basia już nie może w Polsce zakupów zrobic? Kasę wam ukradła, czy jak?

Dzieki Asiula za adresy - na pewno tam zajrze. Po prostu te, z ktorych korzystalam nascie lat temu przy pierwszym dziecku juz niestety nie istnieja a wczoraj mialam nadzieje, ze jeszcze tam beda. A szkoda, bo jakosc tych ubran szyta w polskich firmach rodzinnych byla fantastyczna. Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość retef
Basia, mam coś dla Ciebie a propos ubrań dla mam w ciąży w Łodzi: http://lmgtfy.com/?q=ubrania+ci%C4%85%C5%BCowe+%C5%82%C3%B3d%C5%BA Polecam!!

Gość gremlin52352
up

Cześć Dziewczyny:) Miałam już nie pisać,ale jakoś nudno bez Was:)Przywiązałam się do tego pisania z Wami... Widzę,że zrobiło się na forum nieciekawie:(Szkoda.Dużo dziewczyn odeszło.Sporo straciło swoje maleństwa... I to forum straciło cały swój urok.Ma ponad 80 stron a w sumie nic ciekawego się tutaj nie dzieje.Cały czas ktoś się obrzuca błotem itp.:/ Może zacznijmy od nowa:)Zróbmy nowy temat i zacznijmy od początku:) Co Wy na to? Może dojdą jakieś nowe dziewczyny,bo pewnie teraz nie chcą cię wbijać w ten temat. Czekam na Wasze odpowiedzi:)Będziemy sobie pisać o WSZYSTKIM:) Zrobimy nową tabelkę i może będzie ok:) Pozdrawiam:)

Basiaxyz1 na Zwirki między Kościuszki a Piotrkowską w Manufakturze na 1 piętrze na Jaracza między Zachodnią a Żeromskiego X Kryszynka1990 Myślę że zacznijmy od tabelki które dziewczyny jeszcze tu zostały.

Gość to bardzo dobry pomysł!
:)

Dzieki Asiula. Wlasnie sie wybieram na Zwirki - to blisko mnie :) Kruszynka - to dobry pomysl ale troche zal tego postu. Lubie zagladac na pierwsze strony tego forum i czasami mysle jak to sie potoczylo innym dziewczynom. Pamietajmy, ze jak sie odezwa za jakis czas, a mam nadzieje, ze to zrobia, beda wiedzialy ze tu nas mozna znalezc. Wiem, ze jak ja stracilam dziecko to dlugo zagladalam na 'moje' forum i czytalam jak innym sie ciaza rozwijala. Ja sie jednak dostosuje - moge pisac tu albo na nowym poscie. Moze na poczatek zacznijmy od aktualnej tabelki na tym forum?

Gość TyLkO Od RaZu
napiszcie, dla kogo wstęp wzbroniony. A Ty sobie na londnynczykach cos znajdz

To samo pisałam....nowa tabelka tych które jeszcze zostały i zaglądają by pogadać.Basiaxyz1 zacznim tą babelkę ;)

NIck..........Wiek...Cykl st...Term.p.....Płeć.....Imię dziecka...Miasto Basia-xyz1....34.......1........24.09 ........?..............?.... .......UK/Lodz Kruszynka90...23......25.......15.08.........?........... .?................... wika-ma..........31......1.........?............?........ .....?...............W-wa JoAsiaUK......... 33 ............23.09?..................Zosia/Henio........ UK asiula74.......39.....?..........18.09..........?........ ................. ....Łódź Dziewczyny, zapraszamy wszystkie - dopisujcie sie. Wpisalam do tabeli na razie te dziewczyny, ktore pojawily sie na ostatnich 5 stronach. Jesli kogos pominelam - przepraszam i zapraszam do uzupelnienia. Zycze Wszystkim przyszlym mamom wszystkiego dobrego.

Dzięki w imieniu własnym.Miłego dnia. Basia-xyz jak byś coś jeszcze potrzebowała to pytaj udzielę ci info :)

KOLEJNOSC USTAWIONA TERMINAMI PORODU :) Kto pierwszy do mety? :) NIck..........Wiek...Cykl st...Term.p.....Płeć.....Imię dziecka...Miasto Kruszynka90...23......25.......15.08.........?........... .?................... asiula74.......39.....?..........18.09..........?........ ................. ....Łódź wika-ma..........31......1.........?............?........ .....?...............W-wa JoAsiaUK......... 33 ............23.09?..................Zosia/Henio........ UK Basia-xyz1....34.......1........24.09 ........?..............?.... .......UK/Lodz Dziewczyny, zapraszamy wszystkie - dopisujcie sie. Wpisalam do tabeli na razie te dziewczyny, ktore pojawily sie na ostatnich 5 stronach. Jesli kogos pominelam - przepraszam i zapraszam do uzupelnienia. Zycze Wszystkim przyszlym mamom wszystkiego dobrego.

Basiaxyz JoAsiaUk napisała mi na gg żeby ją z tabelki wykreślić, bo już jej tu nie będzie :( ,ale ja tego nie zrobię.

Basia-xyz jak dobrze popatrzysz na naszych stronkach to znajdziesz mnie gdzie indziej ;) Miłego dnia.

Gość wika-ma
Może wyrzućmy z tabeli cykl starań? Jakie to ma znaczenie? Tylko zajmuje miejsce, no i co z imionami, przecież już jakieś wybrałyśmy, wpiszmy choć tymczasowe, nawet jeśli jeszcze nie mamy pewności czy to na 100% tak zostanie, tak to pusta ta nasza tabelka. Ja również zachęcam inne dziewczyny żeby się wpisywały, żeby nie wyszło że któraś poczuje się pominięta. Kruszynka, może w końcu zostać to forum? - bo już się gubię i nie wiem gdzie ostatecznie pisać;) Basia, przyjmiesz moje przeprosiny? - za te wpisy sprzed kilku dni, szkoda czasu na kłótnie, czasem można się źle zrozumieć.

Gość wika-ma
asiula, napisz JoAsi że nikogo nie wykreślamy i niech nie wymyśla tylko dalej z nami pisze bo się poobrażamy na nią;) Tymczasem kopiuję jeszcze raz tabelkę i dopisuję imiona, na razie cykli starań nie kasuję bo nie mam Waszej zgody, może chcecie je zostawić. NIck.........Wiek...Cykl st...Term.p.....Płeć.....Imię dziecka...Miasto Kruszynka90...23......25.......15.08.........?........... .?.............. asiula74.......39.....?..........18.09..........?........ ............ ....Łódź wika-ma..........31......1.........?............?........ Lena/Filip W-wa JoAsiaUK......... 33 ............23.09?..................Zosia/Henio...UK Basia-xyz1....34.......1........24.09 ........?.........?.... .......UK/Lodz

Gość o taki rozum
nikt by tej osóbki nie podejrzewal. joasiauk znika, kto nastepny? Basia, wy sie razem trzymacie, a w Polsce i tak kicha, polec za nia

Gość wika-ma
jak ktoś coś będzie zmieniał w tej tabelce to dopiszcie mi termin na 20.08 - już nie będę 10 razy kopiować a zapomniałam napisać

Cykl i płeć narazie bym usuneła z tabelki np. do lipca a później więcej pewnych danych to i uzupełnimy tabelki :) JoAsiUk przekażę waszą informację :) Miłego dnia.

Gość wika-ma
NIck..........Wiek.....Term.p.....Płeć.....Imię dziecka...Miasto Basia-xyz1....34.......24.09 ........?..........?.... .......UK/Lodz Kruszynka90..23......15.08.........?..........?................... wika-ma........31......20.08..........?........Lena/Filip.....W-wa JoAsiaUK.......33 .. ...23.09?................Zosia/Henio.......UK asiula74........39.......18.09..........?........ .................Łódź Może być tak? Płeć zostawiłam bo co prawda póki co żadna z nas jej nie zna ale kto wie czy za około 3 tyg. nie pojawi sie jakiś wpis. W poprzedniej ciąży poznałam płeć w 15tc więc wcześnie.

Gość wika-ma
Poczytałam trochę co iszą dziewczyny na innych forach - wrzesień 2013 i sierpień 2013 - rzeczywiście jest ich sporo i pisza fajnie o ciąży rzeczach dla dzieci, badaniach, .... Ale ja już się przyzwyczaiłam do tego forum, do tych dziewczyn, tamte są fajne ale nie znam ich. Mam nadzieję że to forum nie upadnie ale jeśli się tak stanie to mało prawdopodobne żebym zaczęła pisać na innym forum:(