Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez bym chciauua

Tez bym chciała być bogata. Miec dom z basenem ...

Polecane posty

Gość tez bym chciauua

ale umre jako przecietniara z kredytem w gownianym bloku z innymi debilami, ktorzy tez mają kredyty...

Gość hfuhgrt
można zamówić sobie coś za darmo www.free.amciu.com polecam

Gość szcześliwasz nie bedziesz
a co po tym basenie , dom mam basen praktycznie też i co z tego, jestem taka sama osóbka jak Ty? Po co Ci to ?

Gość nie wiem jak wyglada stówa
a mnie dopadł kryzys i dorabiam jako pomoc domowa. Moi pracodawcy rzucają się furami, ciągle wyrzucam rachunki z hoteli, rachunki za ciuchy, restauracje... Wszystko w takich kwotach, że na miesiąc nie zarobię a dzisiaj mój pan znów do mnie mówi, że zapłaci mi w następnym tygodniu, bo nie ma pieniędzy:O I w tym momencie wrzucił paragon ze sklepu z bielizną na kwote 699 zł.😠 Miał mi za dzisiaj zapłacić tylko 50 zł.🖐️

Gość z basenem jest duzo zachodu
trzeba wyieniac wodę chocby. Najlpiej miec kogos do obslugi - ale wtedy nie czujesz sie w domu kameralnie- cos za cos. Bylam kiedys z wizytą u strasznie bogatych Rosjan - baseny kryty i odkryty, wielki ogrod, ogrodnik, kucharka, pokojowka , ochroniarz, plączą sie ci wszyscy ludzie po domu , masz ich na glowie, bo oni u ciebie pracują, naprawde to zadna rozkosz. Lepiej sobie isc na basen.

Gość ThingsWereAlright
Smieszy mnie to, ze kazdy chcialby byc bogaty, jakby bogaci ludzie nie mieli problemow. Mam ojca ktory zarabia od 60.000 do 100.000 miesiecznie. Zarabia tak od kilkunastu lat i rodzice maja 2 luksusowe samochody, dom z basenem, duzo sztuki, dzialki na mazurach, hotel na mazurach i co z tego? Mam lipne zycie, siedze w tych glupim USA i studiuje. Nie jestem brzydki a dostaje regularnie kosza, zyc mi sie poprostu odechciewa. W Polsce nie mieszkam juz 4 lata i praktycznie nie mam znajomych, wszystko sie pourywalo i zostalo mi paru dobrych kumpli. Podoba mi sie dziewczyna ktora mnie rowno w chuuuja robi teraz. Co mi s tych pieniedzy? ze zamiast mcdonalda pojde na dobre sushi w warszawie? szkoda gadac.

Gość dom i basen niczego nie zmieni
te dobra niczego nie zmieniają, masz tak samo kredyty jak inni. Ja już kredyt spłaciłam. Mam i dom, i basen. Korzystają z niego moje dzieci, dzieci sąsiadów a baaaardzo rzadko my - rodzice ze znajomymi. Im więcej masz rzeczy materialnych, tym mniej czasu dla siebie. Taka prawda. Na to wszystko trzeba harować całymi dniami. W bloku mieszkałam kiedyś. Było ciasno, ale jakoś tak... przytulniej, bliżej siebie... Nie wiem. W każdym razie pieniądze dobrze jest mieć, bo człowiek bezpieczniej się czuje, ale otaczanie się rzeczami materialnymi nie pozwala człowiekowi głębiej oddychać i wsłuchiwać się w siebie. A to, że mieszkasz w bloku nie czyni Cię gorszym od innych. Poza tym, jeżeli stać Cię na kredyt i jego spłacanie, to masz szczęście.

Gość nie wiem jak wyglada stówa
możemy się zamienić, ja wiedziałabym jak spozytkować pieniądze. :) Ale tego nie zrobisz, bo z jednej strony udajesz, że pieniądze nie dają szczęścia a z drugiej byś ich się nigdy nie wyrzekł, bo jesteś do takiego życia przyzwyczajony. Ty i twoi rodzice też pewnie nie rozumiecie, że ktoś może czekać na 50 zł jak na zbawienie, bo chce zakupy na weekend zrobić, ale zachowujecie się jak ten wyzyskiwacz co u niego robie🖐️

Gość . A . R .
Chłopcze lepiej być bogatym i nieszczęśliwym niż biednym i nieszczęśliwym. Po prostu jesteś taką ciotą która nie umie korzystać z pieniędzy

Gość ThingsWereAlright
A taka ciota jak ty nie ma pieniedzy bo nie potrafilaby sie z nimi obchodzic. Poszedlbys na dziwki i w rok przebujal cala kase wiec nie pierdol ze wiesz najlepiej. Pieniadze szczescia nie dadza, w jakims malym stopniu wplywaja na samopoczucie jednak po jakims czasie za bardzo roznicy juz nie widac. Chujowoo mi sie zyje i juz

Gość . A . R .
Mam kasę debilu, kiedyś jej nie miałem i zacząłem to doceniać cioto

Gość znajdź bogatego faceta
kobiety są zbyt głupie i nieporadne by osiągnąć taki sukces jaki chcesz mieć

Gość ThingsWereAlright
tak masz haha daje sobie reke uciac ze pierdolisz glupoty i wiekszej kasy w zyciu na oczy nie widziales.

Gość . A . R .
I seks mam za darmo BO JESTEM DOBRY

Gość . A . R .
Ty tak samo masz i możesz sobie pierdolic na kafe

Gość hfuhgrt
można zamówić sobie coś za darmo www.free.amciu.com polecam