Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z tymi mandatamif

Dzisiaj dostałam super prezent z Debrzna od Straży miejskiej

Polecane posty

300zł mandat! i ) punktów? Dlaczego zero ?Kiedys było 100 i 5 pkt a teraz przeliczają to na zł? jak to jest Zdjęcie kierowcy całkowicie rozmazane ,także nie bardzo.... Jestem przerażona , jeżdze na zachód od 3 lat to systematycznie co 2 tydgodnie , w dodatku PrzepiSoWo poruszam sie w zabudowanym 40 km /godz kirowcy jadący za mna ,trąbią :) Ale własnie w tym miejscu nalezy szczególnie uważać ponieważ radar stoi niemalże na granicy terenu niezabudowanego ! i tak czy inaczej człowiek nie zdązy wyhamować jadąc z górki, masakra ,zrobie wszystko aby SM nie miała ze mnie korzyści, może jedna wybiorę sąd

Gość terele morele dżem dobry
i tak przegrasz, swój swojego raczej wspiera skoro to radar stacjonarny i prędkość przekroczyłaś w granicach miasta, tuz za znakiem to wina jest ewidentna jedyne co możesz zrobić to nie przyznać się do czyny można powiedzieć, że to ktoś inny prowadził, a Ty nie pamiętasz kto pożyczał tego dnia samochód ale w tym wypadku to nie ma sensu bo miało by to sens gdybyś miała na koncie sporo punktów karnych zapłaciła byś wówczas 500 zł grzywny, ale punktów 0 skoro jednak nie chcą dać Tobie punkcików to bez sensu łyknij kare chyba, że chcesz walczyć z wiatrakami

Gość dfthbgrfetmj,k
wiesz co raczej są 2 opcje przyznania sie , jesli nie przyznasz sie i nie wskażesz winnego (komu pozyżyczyłaś) to i tak idzie na włąsciciela także kiedys mozna było ale dzis nie.Wiem jedno że podczas jazdy na CB mniej wiecej w tym samym czasie 2 facetów przez radio mowiło że radar ich złapał ale jechali 50 i prawdopodonie huuje ze straży zawyżają km aby nabij jak najwiecje a jest konbiec roku także szukają

Gość terele morele dżem dobry
ktoś tu bawi się nickami :)

słuchajcie ,złapał mnie radar przenośny i faktycznie jechałam ponad 50 a na papierze mam 84 ! aż ! w moim przypadku to niemozliwe wjechac w zabudowany aż 84 zapytałam strażnika dlaczego zawyzane są km w przenośnych radarach??? Za mną jechali przepisowo 50 i faktycznie im porobiłoa fotki mieli sie zorganizować i interweniowac w sprawie. Postraszyłam polsatem i Tvn em i policjant sam zasugerował niższą karę , także coś w tym musi być skoro tak ulegają..?> co o tym sądzicie

Gość Piotr Multan
Panowie do Prokuratury straż miejska w Debrznie poświadczała nie prawdę, fałszowanie dokumentacji z wykroczenia jak i wyłudzenie pieniędzy. W miejscowości Myśligoszcz nie mogą przeprowadzać pomiarów ponieważ instrukcja obsługi fotorapidu CM na to w tych miejscach nie zezwala a w Cierzniach i Uniechowie zapadł wyrok o bezprawnych pomiarach prędkości Sąd Rejonowy Człuchów.

Gość thyuiuktyhrgeftyu
fajnie że wyciągnąłes moj post.Powiem tak, dzwoniłam do Debrzna i postraszyłam straż polsatem i TVN poniewaz za mną jechały 2 auta i jechali 50 i im tez zrobił zdjecia chłopacy planowali interwencje na policji , ale nie wiem co z tego wynikło...? cd/ zadzwoniłam do Debrzna i wyjażniłam że to nimozliwe żebym przekroczyła oponad 30 km/h w zabudowanym , strażnik ze strachu zaczał automatycznie zaniżac mandat na 100zł .Nie otrzymałam jeszcze mandatu -oczekuje U mnie był chyba uniechówek kilkunastometrowy odcinek , tam nie ma radaru stacjonarnego

Gość gość
:D o mój post :D

Gość gość
odnosnie tematu to niestety mandat zostało anulowany :D ponieważ rejestratory przenośne przepisowosą niezgodne z prawem ....druga sprawa policjanci , strażnicy celowa i to często podnosza maksymalna predkość ,czego kierowcy niekiedy nie zauważaja , a to ważne inaczej płac :)