Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrucjaa

POMOCY! Moja naiwna matka sprowadzila do naszego domu kochasia

Polecane posty

Gość Patrucjaa

i on Nas teraz terroryzuje! Pije bardzo duze ilosci alkoholu i prawie caly czas jest pijany! Wieczne awatury i brak normalnosci. Najgorsze ze moja matka wziela slub z nim i jest zameldowany w naszym domu! Jak mozna sie go pozbyc? Moja matka nie chce sie z nim rozwiesc. Mimo, ze widzi jaki z niego ciulas i alkoholik to chce z nim byc! Patologia jednym slowem:/

Gość Jola19888
Nie zazdroszcze:/ Tak to wlasnie jest, jak glupim babom sie milosci zachce. Klapki na oczach i niewazne jakim czlowiekiem jest ich partner. Dopiero jakas tragedia otwiera oczy. Moja rada dla Ciebie, jesli rozmowy z matka nic nie daja, to chyba tylko pozostaje Ci sie wyprowadzic z domu, jak najdalej.

Gość trtrttyty
patologia ale net w domu jest

Gość GaryŁeber
a co ma net do tego? :o niestety pozostaje Ci zacisnąć zęby i wyprowadzić się najprędzej jak się da

Gość ftutyiutuy
trtrttyty - a czy gdzieś tu jest napisane, że autorka i jej rodzina są biedni? Myślisz, że takie historie się wśród bogaczy nie trafiają? :o Jakaś tępa jesteś skoro myślisz, że pijak i awantury = bieda.

Gość trombocytoza
a twój kuty na 4 kopyta tatuś n9ie może się wobec tego tobą zaopiekować?

Gość annia.....................
Ile masz lat?

Gość Patrucjaa
Ja mam 16 lat. Moj ojciec odszedl do innej baby 10 lat temu.

Gość Patrucjaa
No i nie jestesmy jakos bardzo biedni. Bogaci tez nie, ale niczego nam nie brakuje. Tylko mojej matce cos na glowe poszlo od czasu, gdy tego debila poznala. Cokolwiek on by nie zrobil, to ta go wiecznie broni i tlumaczy. Niewazne, ze niemal kazdego dnia jest wstawiony. Niewazne, ze nas i ja wyzywa od najgorszych.

Gość wredniucha01
mamusia się zakochała, a na miłość nie ma lekarstwa - tylko pamiętajcie, że jak mamie coś się stanie to on dziedziczy połowę wszystkiego