Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwerty1991

długopis parker dla chlopaka

Polecane posty

CZESC CHCIALABYM ZAPYTAC CZY DLUGOPIS PARKER TAK JAK W TEMACIE JEST DOBRYM POMYSLEM NA PREZENT DLA CHLOPAKA? ?????? MOJ MEZCZYZNA JUTRO WRACA DO POLSKI NIESTETY NIE WIDZIALAM SIE ZNIM W SWIETA DLATEGO MAM DLA NIEGO TROCHE SPOZNIONY PREZENT NA GWIAZDKE. WYDALAM DOSC DUZO PIENIEDZE BO GRUBO PONAD 100 ZL A TERAZ JAK PRZYCHODZI CO DO CZEGO TO MAM WATPLIWOSCI.

Gość malborego
tak,to jest bardzo dobry pomysł,musisz pogrzebać nim ostro w cipce i tyłku,a pózniej mu podaruj,twoje naturalne wyziewy otumania tego durnia i będzie twój na zawsze

Gość annia.....................
Na pewno będzie przydatny?

Gość megi;;
myślę, że to fajny pomysł i przydatny chociaż ja osobiście polecam pióro tej marki, nigdy nie lubiałam długopisów:P a pióro sobie bardzo chwalę...

Gość megi;;
i powiem ci,ze tez kręciłam nim w pupie i siuśce,bradzo przyjemna sprawa:-)

taaa... a po co mu pióro parkera? chyba do rozwiązywania panoramicznych krzyżówek, bo sądząć po jego dziewczynie ... na wypisywanie czeków przyjdzie mu jeszcze poczekać;)

Gość trombocytoza
Idzie garbaty o północy przez cmentarz. Nagle zza grobu wyskakuje upiór i mówi: - Dawaj pieniądze! - Nie mam. - A co masz? - Garba. - To dawaj! I zabrał. A garbaty szczęśliwie wrócił do domu i opowiedział o wszystkim kumplowi - kulawemu. Kulawy chciał być znowu zdrowy i poszedł w nocy na cmentarz. Historia się powtórzyła. Wyskoczył upiór i mówi: - Masz garba? - Nie. - To masz

Gość ANAL BANDIT
ładny jest? :classic_cool: