Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiggg

Dlaczego się nie odzywa?

Polecane posty

Gość katiggg

Albo dlaczego się odezwał? Pokłóciliśmy się w pracy już jakiś czas temu, nawet nie potrafił mnie przeprosić... Nie gadaliśmy prawie 5 miesięcy, po czym przed świętami, w zeszłą sb (mój ostatni dzień w pracy) odezwał się. Wieczorem odezwał się na fb, że szykuje wyjątkowe pożegnanie "kino, kolacja i takie tam" ale "to niespodzianka" i na pyt kiedy niby nastąpi ta niespodzianka to odp "no niespodzianka". A ja jak głupia czekam i czekam... Nie wiem czy warto mu ufać, niby zawsze nam mówili że kto się czubi ten się lubi. ale dlaczego od tej zeszlej sb sie nie odzywa? odezwie sie w ogóle? Chyba już nie rozumiem facetów...

Gość tfu
może po Sylwku się odezwie?

Gość trombocytoza
Pewien przewodnik w Górach Skalistych w USA miał bardzo złą sławę. Co zabierał jakąś grupę turystów na wyprawę, zawsze ktoś ginął. Ww końcu zainteresowała się tym policja. W śledztwie wyszło na jaw, że zły przewodnik jest patologicznym mordercą. Sąd orzekł karę śmierci. W dniu wykonania wyroku posadzono go na krześle elektrycznym. Włączono prąd, ale po dziesięciu minutach okazało się, że delikwent wciąż żyje i z tajemniczym uśmiechem stwierdza: - Przecież wszyscy wiedzą, że ja jestem po prostu zły przewodnik...

Gość katiggg
Ma ktoś może jakiś pomysł, bardziej rozumie facetow?

Gość hrhyyyte
a co za róznica że po sylwku? moze potrzebuje czasu i cos szykuje fajnego ;)

Gość katiggg
nikt nie pomoze ? :(