Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawmamusia trzech dziewczynek

Czy sa tu mamusie blizniakow- trojaczkow? Wazne pytanie

Polecane posty

Gość prawmamusia trzech dziewczynek

Drogie podwojne - potrojne mamy, w ktorym tygodniu ciazy urodzily sie wasze pociechy? Jestem w 30 tc z 3 dziewczynkami. Musze lezec, mam juz male rozwarcie. Lekarz mowi, ze w najlepszym razie dotrzymam do 33-34 tc, tym bardziej ze moje dziewczyny waza po ponad 1500 gram kazda a ja sie ledwo ruszam;) Jak to bylo u was? dzieci sa zdrowe? prosze o wypowiedzi;)

Gość trombocytoza
Rozmawiają dwa ślepe konie: - Będziesz startować jutro w Wielkiej Pardubickiej? Nie widzę żadnych przeszkód ...

hej mam córcie urodzone w 34 tyg. waga 1900g i 2000 g dzieci urodziły sie w dobrym stanie byłam przygotowywana na wczesniejszy poród ze względu na wspólne łozysko i przedwczesne skurcze dostałm w 32 tyg, dexawen na rozwój płuc , w tej chwili nikt by nie powiedział ze są wczesniakami no może ciut drobniejsze od rówiesników są.

Gość ncjcvbhvbdnkjvnlsjb
Moje bliźnięta urodziły się w 32 tygodniu, przez CC, z wagą 1970 i 1770. W trzeciej dobie oboje 1500. 3,5 tygodnia w inkubatorach.

Gość mamabliźniąt chłopców
Zapraszam na Ciąża bliźniacza Dziewczyny ci odpowiedzą. A wagi i tygodnie porodów mają w "stopkach"