Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konefka.

co myślicie o takim zachowaniu chlopaka??

Polecane posty

byłam na imprezie z kolezanka i poznalysmy 3 chlopakow, jeden z nich ciagle za mna lazil, tanczyl, przytulal, trzymal za reke itd i poprosil o nr powiedzialam ze nie daje nr a on na to ze i tak zdobedzie i teraz co sie okazalo ze ta moja kolezanka mu dala nr do siebie i smsuja razem!! dzisiaj siedze z nia i dostala smsa pytam od kogo a ona ze od tego co ja z nim ciagle tanczylam i siedzialam na imprezie. i mowi ze sie z nim umowila na piwo. on w ogole nie byl nia zainteresowany, nie zebym byla zazdrosna czy cos no ale taka prawda.

Gość h5h56h6
jestes zazdrosna :D

nie prawda :D no ale troche mnie to zdziwilo bo w takim razie po co tak sie do mnie zalecal jak teraz sie umawia z nia

no cóż chciał sobei pomacać na imnprezie znudzoną dziewczynę innego 😴 a teraz spotyka się z normalną dziewcyzną

wow ales mi pocisnela :D po 1 to nikt mnie nie macal bo przytulanie czy trzymanie za reke to raczej nie macanie :D a po 2 to gdzie ja nspialam ze jestem z kims??

Gość rzabam
a mi sie wydaje ze chcial ci poprostu zrobic na zlosc i pokazac co stracilas ; ))

ale ja sie nie przejmuje i tak nie byl jakis w moim typie no ale zdziwilo mnie to troche ;)

Gość ghkigdd
koles sprawdzal towary, dlatego biegal za Toba, wybral kolezanke bo to lepszej jakosci towar od Ciebie i to jej zamoczy kija