Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafenes

ja 42 a ona 17 lat - warto?

Polecane posty

Gość cafenes

najnormalniej, jak kazdy zdrowy facet mam ochote na moja sasiadke :) wie o tym i planujemy wypad do hotelu, oprocz seksu i prezentow nic wiecej chyba nie bedzie, ale czy warto wiazac sie z nia na dluzej? z kasa problemu nie bedzie, gorzej jak ona narobi sobie jakis powazniejszych checi; ale oboje tego chcemy :) wyjezdzamy na sylwestra w gory do hotelu :)

Gość marlonena22
jak ci się znudzi możesz to zrobic ze mną :) starsi faceci to mój fetysz :)

Gość jajajajjajajajaaj
trzeba zyc!co ciszkodzi!postaw sprawe jasno -bez uczuc!a moze to ty niespodziewanie sie zakochasz?!nigdy nie wiesz co bedzie!jedno mowi rozum a drugie serce!bawcie sie dobrze!tylko uwwazajcie zeby was trzech nie wrocilo!korzystaj z zycia bo nie wiadomo ile nam go zostalo!zazdroszcze wam!pozdrawiam! ps: napisz jak bylo:)pamietaj.....jedno jest zycie!

Gość cafenes
@ - marlonena22 - no nie wiem :) ona jest taka... wymarzona :) fajnie jeszcze jest porozmawiac w czasie wolnym ;) i sie zastanawiam czy znajdziemy wspolny jezyk :) NIECO roznicy wiekowej jest

nie warto!!! na co ci taka młódka?? znajdz sobie jakas w swoim wieku a nie bierzesz sie za takie gowniary!!!

Gość gfhtyuytu
Ja w wieku 29 lat przeżyłem takie coś z 16 latką, było warto, nawet się nie zastanawiaj tylko jedź jak masz okazję. Seks z 16 latką to było najcudowniejsze co mi się w życiu przydarzyło.

Gość ale zbok
i pedofil

To trochę tak jakbyś sypiał z swoją córką!! Zbyt duża różnica wieku. Chociaż z drugiej strony jeśli chodzi tylko o sex to różnica wieku nie zna granic.

Gość pederastaksjj
pomyśl, że gdy ty miałeś 25 lat i ruchałeś co się rusza ona dopiero przyszła na świat i srała w pieluchy.

Gość cafenes
jakie zboczenie!?!? zaiskrzylo samo miedzy nami, nikt nikogo na nic nie namawia, finansuje wyjazd, cala oprawe sylwestrowa, a ze lubie robic prezenty tym, ktorzy na to zasluza to cos jej ufunduje :) i wiem ze bedzie nam w lozku wspaniale :) a zazrdoscniki niech nie pisza :P

Gość RopinChÓtt de pikuś
....waaaaaaaarTooooo.......nie trzeba zakładac torby po cemencie na łeb....a szparka będzie długooooooooo....ciasna......

Gość gfhtyuytu
Będą Ci zazdrościć, mnie też koledzy zazdrościli jak się dowiedzieli że spałem kilka razy z 16 latką i byłem w wieku 32 lat w związku 1,5 rocznym z 18latką. Każdy Ci będzie gadał że jesteś pedofilem, świnią a sami by chcieli być na Twoim miejscu :) Tak jak pisałem wcześniej, jak masz okazję to się nawet nie zastanawiaj :)

Gość Antek bez majtek
to chore :o

Gość RopinChÓtt de pikuś
...antek jest chory.........niech ćwiczy na starej pic.zy.....

Gość 22 latka
faceci tacy są ze im ruchanie w głowie tylko. uczuc zero. ;/

Gość cafenes
@ - gfhtyuytu - to juz postanowione :) jedziemy a kilka nocy i dni spedzimy razem :) samo z nia przebywanie elektryzuje i dodaje powera i to mnie cieszy :D a zazdrosniki to dopiero swintuchy :P ja nie bede zachodzil w glowe "jak tak mozna?" "taka mloda!" po prostu skorzystam z okazji :)

Gość cafenes
@ - 22 latka: ONA WIE co bedzie i po co jedzie :) to jak? TYLKO ja mysle o tym??

Gość xaxaxaxaaaaaxxaxaxaxa
jeszcze sie pytasz?? a kto ci na stare lata bedzie zmienial pieluchy?

Gość młoda skoro chce to
wiesz skoro młoda daje to ty bierz o co chodzi .... luz ... dają to trza brać i juz ;]

Gość RopinChÓtt de pikuś
...bracie dymaj a rUwno ino wstydu nie przynieś

Gość przeleć ją
młode lubią starszych od siebie gości więc raz dwa i nie ma problema to pusta szmata więc ją wykorzystaj jak nie tobie to da innemu co za różnica , nie miej wyrzutów żadnych .. to zwykła starta k u r w a daje już innym od lat ...może kilku

Gość xaxaxaxaaaaaxxaxaxaxa
zrob jej bachora i jestes urzadzony na stare lata :)

Gość cafenes
jak dotad b.dobrze sie rozumiemy, podobne poczucie humoru, wpadamy sobie w slowo, konczymy zaczete zdania, podobnie oceniamy rozne sytuacje/zdarzenia, dlatego OBOJE zdecydowalismy sie na wspolny wypad, DOBROWOLNIE :)

Jestes powaznym facetem. Wiec nie mysl jak gówniarz. Jej moze imponowac Twoja dojrzalosc. Nie wierze, ze tak mloda dziewczyna nie zaangazuje sie w zwiazek z Toba i bedzie liczyla tylko na seks. Po jakims czasie sie zakocha, a Ty wyrzadzisz jej duza krzywde. Pomysl przyszlosciowo, a nie glowka od penisa. Warto wybrac dojrzala emocjonalnie kobiete, która jest swiadoma na co sie pisze.

Gość hungry eyes......
hmm spora roznica wieku i z czystej ciekawosci zapytam jak myślisz co ja w Tobie pociąga? podobasz jej sie fizycznie, czy podoba jej sie to co możesz jej zaoferować? bo jesli to drugie to czy pojscie do lozka z kobieta ktora pragnie Twojej kasy czy jakichkolwiek innych korzysci, ale nie CIEBIE, nie Twojego ciala nie bedzie raczej niczym niezwyklym...

Gość cafenes
@ CzerwoneUstaKochanki: nie powinna sie zaangazowac :) juz omawialismy rozne warianty tej, jakby nie bylo, wspolnej przygody, duzo by pisac jak sie nasza relacja rozwijala, zaciesniala, a z racji wspolnego w tych sprawach jezyka, wiem, ze bedzie dobrze :) i nie spedzimy calych dni/nocy w lozku :) wiem, ze dla niej wazne jest tez przebywanie ze mna, i odwrotnie, wiemy ze to CHWILOWE ale chcemy a poza tym, co tu duzo mowic, z racji wspanialej figury b.mnie podnieca, sam tez wg jej slow jestem "niczego sobie i nic nie musze poprawiac"

Gość cafenes
hungry eyes - fizycznie napewno, ciagle dbam o siebie, by nie wygladac jak moi koledzy z oponka piwna i bicepsami jak jej rowiesnicy, zaznaczam, ze od zawsze dbam o swoj wyglad - dla siebie; drugie co nas laczy to to co pisalem powyzej, wspolne dogadywanie sie

Nie oszukuj sam siebie. Domyslam sie, ze omawialiscie "te sprawy", ale mówic mozna, duzo rzeczy. Potem inne rzeczy wychodza w praniu. To wlasciwie po co zakladasz ten watek skoro i tak dobrze wiemy, ze i tak to zrobisz. Moja odpowiedz brzmi: Nie, nie warto. Bo co z tego, ze dziewczyna tak mówila, jest zbyt mloda, by sie nie zaangazowac. Dlaczego o niej pisze? Bo Ty jestes duzym chlopcem i wyjdziesz z tego bez szkody oprócz niezrealizowania malego planu. I jestes w stanie spotkac równie atrakcyjna kobiete, ale taka, która bedzie swiadoma podejmowanych dzialan. Bo uwierz tylko skrzywdzisz ta dziewczyne, a ona Ci powie "wiem, ze mowilam inaczej, ale to bylo silniejsze ode mnie", ups..