Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skopany pies

Pomóżmy BOBKOWI bestialsko potraktowanemu przez człowieka!!!

Polecane posty

Gość skopany pies

http://www.siepomaga.pl/f/ulgawcierpieniu/c/695 jeśli cię stać wpłać 5 zł na leczenie psa, ta suma cię nie zbawi, a kiedy będzie nas więcej dla niego pomoże! proszę nie piszcie tylko o biednych dzieciach, bo wiem, jak okrutny jest świat i też na swój sposób staram się pomagać

Gość Elżbieta z Gąsek
tego psa trzeba uśpić, chcą go leczyć to za swoje i nie żebrać mi tu!😠

Gość Elżbieta z Gąsek
I nie ma nic do tego że ojciec kiedy byłam dzieckiem zmuszał mnie do stosunków z psami w stodole.

Gość skopany pies
ja nie żebrzę do cholery! nie jestem tą która psem się opiekuje, ale jego historia mocno mnie wzruszyła, bo mój pies zanim trafił do nas przeszedł coś bardzo podobnego

Gość jttrere
Biedaczek:(

Gość skopany pies
słuchajcie wpłacajcie ile możecie, 1 zł, 2 zł, co za różnica, ale jeśli możecie to zróbcie to!

Gość xaxaxaxaaaaaxxaxaxaxa
a po co, jest juz w tak złym stanie ze milosierniej byłoby go uspic, i tak bedzie miał traume do konca zycia, a to tylko pies.

Gość nie mam ;
sily na to wszystko :O

ja tylko cytuje moja matke kiedy mnie pierwszy raz zobaczyla

Gość skopany pies
chyba nie doczytałas, w jakim stanie? nie zdycha!! walczy, jest po operacji i jest lepiej! będzie zdrowy mój też ma traumę i będ\zie miał do końca życia, ale to jaki jest rekompensuje wszystko, jak sie cieszy jak nas widzi, jak biega po ogrodzie, jak zajada, podczas gdy kiedy go znaleźliśmy wyglądał koszmarnie, pobity, z połamaną łapą, wychudzony do granic mozliwości- dosłownie każda kość widoczna, jak u anorektyczek!!! wzieliśmy go! najpierw odkarmiliśmy trochę, w miarę szybko za własne pieniądze zrobiliśmy operację, 10 tygodni chodził w gipsie, ale dziś, choć czasem gdy przesadzi z bieganiem utyka- może chodzić, jest radosny, widać, że bardzo z nami zżyty, choć bojący to prawda, ale to całkiem inny pies, pies, który nie wiedział co to znaczy być pogłaskanym, znaleziony związany z połamaną łapą, wygłodzony dziś się cieszy, merda ogonem, szczeka i biega szczęsliwy po podwórku, może właśnie dlatego warto pomagać?

Gość Analna Ania
Specjalnie ratują tego psa BO KTOS NA TYM ZAROBI. myślisz ze bezinteresownie ktos pomaga durnemu psu?

wiesz autorko, to że się podszywasz pod osoby mające inne zdanie, nie świadczy na twoją korzyść. Szkoda mi tego psa, ale myślę że nie ma sensu przedlużac jego cierpienia, bo do końca życia będzie uciekal przed ludźmi. Poza tym po wyleczeniu jako bezpański pies trafi znow na ulice lub do schroniska, gdzie po 3 miesiacach utylizują go jak inne psy.

Gość skopany pies
tak myślę. ja też pomagałam bezinteresownie zresztą masz tam wszystkie papiery, faktury, opis lekarstw, dawek, ceny możesz sprawdzić niby po co byłoby jej brać tego psa jak nie z dobrego serca, po co tyle o nim pisac, tak szegółowo? wszystko jedt udokumentowane to raz a dwa kto w tym kraju komuś płaci za uratowanie psa czy innej istoty? wiem jaki jest świat, ale proszę nie doszukujmy się wszędzie matactwa i oszustwa. są na świecie jeszcze dobrzy ludzie

Gość skopany pies
pod kogo się niby podszyłam? cały czas piszę pod swoim nickiem i odpieram wasze zarzuty to już jakaś kafeteryjna paranoja z tymi podszywami :O równie dobrze proszę o post jakiejkolwiek moderatorki czy ja to ja, bo nie lubię, gdy zarzuca mi się coś czego nie zrobiłam!

wiesz...nie pomogę..bo nie mogę... przygarnęłam chorą kotkę z brzuchem... wydałam kupę kasy, na sterylizacje, leczenie, jedna odeszła,, i nikt mi nie dał ... w końcu uśpiłam, oczywiście płacąć z własnej kieszeni! wcześniej porobilam badania, kot nie ma kasy chorych... żal zwierzaka, ale nie mam kasy mam nauczkę!

tzn. uśpiłam, bo kot cierpiał, nie było nadziei, nie jadł, nie pił..karmiłam jedynie glukozą i zastrzyki... czasem lepiej wcześniej to cierpienie zakończyć! i nie walczyć do końca

Gość ja kiedys szlam spac
jestes okrutni piszac ze to tylko pies, ktory w dodatku nikomu nie zrobil krzywdy, jak mozna byc takim bezdusznym..uwazam ze kosztami leczenia powinni obciazyc ta gownozerie ktora go skopala..

Gość Dziś sam jestem dziadkiem
Uśpić pieska, nie będzie go bolało. Pieniądze na dzieciaki przeznaczyć!

Gość skopany pies
ja poszłam spac> ja tez tak uwazam, ale co z tego, jak nie bylo sprawy sądowej a ludzie umywają rece, bo po co im to ciąganie się po sądach? ano po to by ci złoczyńcy mieli świadomość, że nie są bezkarni, bo jestem pewna, że zrobią to jeszcze nie jeden raz, w końcu uszło im na sucho, dziś pies, a jutro ? a może zabraknie 20 zł to skopią jakiegoś staruszka? nieludzcy, biestialscy, nieczuli...!!! napisałam jesli ktoś moze pomóc to super, jesli nie, rozumiem!! co do tego psa kwestia jest inna, pies ma sie juz dobrze!!! doczytajcie do konca zanim sie wypowiadacie je, pije, wychodzi na siku, zaczyna spokojnie spac, wiadomo, ze boli, ale to okrutne zlamanie więc niestety ma prawo boleć nie założyłam tego tematu, żeby odpowiadać na jakieś ataki, pomyślałam, że jest tu tyle ludzi, ze może ktoś wpłaci, ja nawet nie jestem osobą, która opiekuje się psem, ja po psrostu przez przypadek znalazłam tą historię, wpłaciłam jakąś kwotę i śledzę co się dzieje, dziś pomyślałam, że może warto zamieścić link na kafeterii, tyle tu ludzi, ale nie sądziłam, przyjdzie mi tu się bronić od jakichś złośliwości ale co tam, i tak nie żałuję :)

Gość Ada___nietutejsza.9
uważam, że tak samo powinno sie uśpić pieska żeby nie cierpiał ale tak samo też bachory powinno sie usypiać a nie ładować w nie miliony złotówek :O

a spróbuj na forum zwierzęta tylko tam musisz się zalogować jest wielu wolontariuszy i oni pomagają

moje zycie mozna opisac jednym slowem - pieskie

Gość Dziś sam jestem dziadkiem
A teraz idę popatrzeć na mego 20letniego wnuczka w kąpieli (Boże co za mięśnie pośladków!). Dalibyście mu parę złotych na stringi zamiast na tego kundla

Gość BalonRóżowy
Oczywiście że pomogę. Biedne stworzonko. Ludzie to prawdziwe bestie. Ale Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Trzymam kciuki za psiaczka. Psy mają wielką wolę życia. Wiem co piszę. Dobrze, że są jeszcze na świecie dobrzy ludzie, którzy pomagaja bezinteresownie. A z drugiej strony są ludzie, którzy krytykują pomoc. Jak tak można? Jak ktoś chce cos dobrego zrobić, to nich robi.

bardzo mi szkoda tego pieska:( sama by go wzieła do domu ale zbyt daleko mieszkam. :( Jak ludzie mogą być takimi bestiami nie rozumiem tego wgl

Gość skopany pies
ja myślę, że jak zgodzisz się nim potem zaopiekować to ci go samochodem dowiozą :) nie wiem tego, ale jestem pewna, że jeśli mają zorganizować przejazd albo zawieźć go do schroniska wybiorą pierwszą opcję

baardzo kocham Psy mam jednego w domu to jest codziennie wyściskany przeze mnie:)

Gość JESTEM TU ZNÓW
a na bobka wpłacę ! i podam temat dalej bo wierze że są jeszcze Ludzie przez duze L