Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z pytaniem

Czy człowiek który kocha zwierzęta może jeść mięso ?

Polecane posty

Gość kasia z pytaniem

Czy nie jest hipokrytą? Kocham zwierzęta, ale zarazem bardzo smakuje mi mięso i nie ukrywam że je często spożywam. Jakie są wasze opinie co sądzicie na temat miłości do zwierząt ludzi którzy jedzą mięso?

Gość jedzac mięso
nie mysli sie ze kiedys "ono" żyło

Gość camerun
a jakie mięso?

mam kotkę ona je mięso poluje.. ja dokarmiam sikorki, a ona je morduje łańcuch pokarmowy.. nic nowego, to było w LO

Gość Cześć llllll
Tak, bo siebie kochasz bardziej i dla swojego zdrowia nie będziesz sobie odmawiał.

nie trzeba sie przyczyniac do znecania sie nad zwierzetami w masarniach. Mozna kupowac prywatnie mieso od osob, ktore swoje zwierzeta cale zycie dobrze traktowali i zabili jak najsprawniej bez niepotrzebnego znecania sie. Jak kupujesz mieso pochodzace z masowek to wiedz, ze hodowane na rzez zwierzeta nie sa dobrze traktowane, na miejscu kopane, traktowane pradem a na koniec z poderznietym gardlem zanim umra rozcinane i pozbawiane wnetrznosci. Fuj.

Gość mistrz kierownicy nie ucieka
**Mychaa ty jesz mieso ?

Gość Cześć llllll
no normalnie obozy śmierci, zwierzęta muszą przygotować jakąś rewolucję 🖐️

nie jem już od dawna mięsa kiedyś był program w tv o zierzętach; koniach przewożonych do Grecji umierały w samochodach... kurczaki żywcem oblewane wrzątkiem, żyjące to się nie mieści w ludzkiej wyobraźni, jak człowiek zabija!!! znęca się! byle kasa była!!! ekolodzy krzyczą, walczą ale to kropla w morzu potrzeb i bestialstwa!

jem, ale glownie drobiowe, wieprzowego wcale, inne rzadko. Kupowac kupuje dla siebie i dla psow.

Gość tak nas stworzyl
ten kochajacy bog ze musimy wpie­rd­alac sie nawzajem. mimo ze kocham zwierzeta nie umiem odmowic sobie miesa. i szlag mnie trafia na to

Dlatego nie przepadam za ludźmi... Zwierzęta jedzą mięso, ale zabijają szybko i z należnym szacunkiem, nie znęcają się. Za to ludzie kopią, wyzywają, rzucają zwierzakami, zabijają je żywcem. Zwierzęta wyją z bólu... Naprawdę ciężko znieść to, że nie jestem w stanie zrobić nic aby ten ohydny proceder zatrzymać.

Gość cleo sdfas
ale pierdzielisz noxelia ostatnio sie przyznalas ze jesz mieso

Gość Cześć llllll
tak nas stworzyl - to wszystko powstało samoistnie

Gość Cześć llllll
Noxelia - nie znasz zwierząt tyle ci powiem, już nie mówiąc, że ludzie też do zwierząt należą

Gość freakyfreak
Dnia 28.12.2012 o 23:18, Gość kasia z pytaniem napisał:

Czy nie jest hipokrytą? Kocham zwierzęta, ale zarazem bardzo smakuje mi mięso i nie ukrywam że je często spożywam. Jakie są wasze opinie co sądzicie na temat miłości do zwierząt ludzi którzy jedzą mięso?

Ktoś może kochać dzieci ale być pedofilem. Ewidentnie mamy inne pojmowanie miłości ...

Gość freakyfreak
Dnia 28.12.2012 o 23:18, Gość kasia z pytaniem napisał:

Ktoś może kochać dzieci ale być pedofilem. Ewidentnie mamy inne pojmowanie miłości ...