Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaamaaa

sukienka, jak w niej wyglądam?

Polecane posty

Gość fnrtkk.0nq.
Piękna sukienka i Ty też w niej dobrze wyglądasz. Może i racja, że na studniówkę ciut za krótka, ale z tym już raczej nic nie zrobisz. A gdzie ją kupiłas?

Gość aaaaamaaa
dzisiaj już nie dam rady bo wszyscy spią, zrobię rano zdjęcie i wkleję. dziękuje za oceny. wiem, że i buty i sukienka są bardziej sylwestrowe, ale naprawdę teraz tylko takie sukienki są w sklepach.. wszystko takie nieeleganckie. a nie kazdego stac na suknię za kilkaset zł, albo szycie, które wychodzi drożej niż sukienki ze sklepu.

Gość fdhfhjtfg
Dajcie spokój, jaka za któtka? Jak ktoś miał studniówkę 10 lat temu to faktycznie może się zdziwić ale teraz to wygląda inaczej :) Ja miałam studniówkę rok temu i większość dziewczyn miała sukienki takiej długości

Gość aaaaamaaa
teraz studniówki to zwykłe '' melanże '' i taka jest prawda.. nauczyciele się szybko zmywają, dziewczyny kiecki zmieniają na wygodne i picie picie picie..

Gość pieknie wyglądasz
na wesele, dyskotekę - ok Na studniówkę nie bardzo, pomślałabym o czymś innym

Gość fdhfhjtfg
No ale cóż, zdaniem niektórych na studniówkę powinnaś ubrać gorset i spódnicę do ziemi :)

Gość aaaaamaaa
to jak mają wyglądać sukienki na studniówkę? jak pójdę w atłasowej po same kostki to mnie wszyscy wyśmieją :D

Gość fugazi gazuje pierdzi
nie pasuje, wygląda jak koszula

Gość eeeeeeeeeee4
ograniczeni jesteście skoro myślicie, że istnieją tylko sukienki albo za krótkie albo długie do kostek.

Gość eeeeeeeeeee4
a szycie sukienki wcale nie jest drogie. Znam wiele dziewczyn, które szyły. Nie wydały więcej niż 150 zł.

Gość lili2000
fajna, tylko rajstopy psuja efekt...

Gość CoTyNiePowiesz
nie no laski nie przeginajcie z tymi gorsetami i atłasem do ziemi, ale teraz np. fajnie wyglądają te sukienki "tiulowe" które mają długi tył i przód krótszy, przeważnie są dwukolorowe, fajnie wyglądają i pasują niemalże do każdej figury, niestety jest ryzyko że jeśli zdecydujesz się na taką sukienkę to prawdopodobnie będziesz wyglądała niemalże identycznie jak połowa sali, tak to jest z trendami, a decydując się na sukienkę która nam pokazałaś możesz być niemal że pewna że będziesz jedyna w swoim rodzaju :)

Gość fdhfhjtfg
Idź w tej, teraz na studniówce nikogo taka sukienka nie zbulwersuje ani nie zdziwi :) A jak jeszcze jesteś z jakiegoś większego miasta czy dużej szkoły to już w ogóle... Na mojej studniówce sukienki niektórych dziewczyn były całkiem dziwaczne, niektóre krótsze od Twojej

Gość aaaaamaaa
u mnie za uszycie 150 + materiał. czyli praktycznie tyle samo, plus ryzyko że coś spieprzy. no oglądałam studniówkę siostry np sprzed roku, to dziewczyny miały takie mini zwiewne sukienki, że przy każdym obrocie majtki na wierzchu. RAJSTOPY CIELISTE, te tylko do zdjęcia mam, bo łaże po domu w leginsach

Gość mrs helga
mnie się nie podoba. nie chodzi o długość ale o krój. za obcisła, marszczy się i ciągnie jakby była za ciasna. a rękawy przeciwnie - jak namioty! wybierz coś o klasycznym kroju i będziesz wyglądać ok.

Gość ja ci powiem takkkkkkkkkk
za krótka i chyba zbyt obcisła.