Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m23***

Dzisiaj spotkałam mój ideał ...

Polecane posty

Gość m23***

w Kauflandzie... mój ideał stał przy informacji uśmiechal się do mnie później z dwa razy na sklepie i też się uśmiechał podeszlam za nim do tej samej kasy później jak odszedł od kasy poszedł do stoiska mięsnego a ją już wyszłam ale zauważyłam że obejrzał się za mną. Już pewnie nie spotkam mojego ideała :-( wiem tylko że pracuje w ochronie hunters bo miał kurtkę z pracy Ja chce go jeszcze spotkać :-( :-( :-(

Gość m23***
Mogłam zagadac =-O

Gość m23***
nawet buzki mi nie wychodzą :O

Gość bywam czytam wiem
jakie miasto? pomozemy

Gość dwdfwfw
głupi kutas puszczał usmieszki szukając łatwej a ty nawina wierzysz że zobaczył w tobie tą jedyna

Gość m23***
Ale jak mi możecie pomoc ? ja nic o nim niewiem tylko to gdzie pracuje A może ogłoszenie dam ? ;-) w radiu eska albo rmffm jest taki program poszukiwana poszukiwany :-)

Gość m23***
Jakby. szukał rzeczywiście łatwej to by chyba zagadal tak ? miał taka możliwość przy kasie ale tylko się uśmiechał

Gość holly dolly mop
nie widzę problemu. wiesz w jakiej firmie pracuje, gdzie chodzi na zakupy. ze znalezieniem nie powinno być żadnego problemu.

A już myślałem że takie przypadkowe spotkanie są możliwe w Realu. Ale cała reszta się zgadza.Przy mięsnym byłem chociaż nic nie kupowałem.

Gość m23***
Ja byłam w Gnieznie Pierwszy raz w życiu chociaż mam już 23 lata spotkałam faceta który mi sie spodobał i już go pewnie więcej nie spotkam ;-(

Gość bywam czytam wiem
autorko o co ci chodzi, przychodzisz, pytasz, chcemy pomóc pytamy o miasto a ty jakies pierdoły wypisujesz

Gość m23***
Wpadłam na pomysł :-) znaleźć go na facebooku może mają jakiś profil firmy hunters i on może w znajomych tam będzie

Gość m23***
Wyżej napisałam że Gniezno :-)

Gość kallalaalaallala
daj an gumtree

Kiedyś byłem w Gnieźnie. Po okna do piwnicy. Byłem też w Restauracji Basztowej czy jakoś tak podobnie brzmiącej w Rynku. Ale niestety to nie mnie dzisiaj widziałaś. Ale życzę powodzenia może twoje marzenia się sprawdzą.