Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja kiedys szlam spac

Waga przed..waga po..

Polecane posty

Witam;) Chcialam zapytac ile wazylyscie przed ciaza i przy jakim wzroscie i ile przytylyscie w ciazy;) Czy udalo sie Wam wrocic do poprzedniej wagi, jesli tak to jak szybko i w jaki sposob(jakies cwiczenia, samo karmienie piersia), Ja przed ciaza wazylam 55 kg przy 166cm, w ciazy przytylam do 72 kg, obecnie zbliza sie 4 miesiac po porodzie i zostalo mi 6 kg na plusie.. oczywiscie w swieta swietowalam;) te dodatkowe kilogramy zostaly glownie na brzuchu, troche na piersiach, ktore i tak zawsze mialam spore..ale czy brzuch zejdzie przez te kolejne 3 miechy karmienia czy raczej musze sama zarpacowac, tylko jak najlepiej..?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
przed ciaza 165 cm i 50 kg. na poczatku ciazy 45kg a na koncu 62kg. do swojwgo wygladu wrocilam jakies 2 mc po porodzie. chyba dzieki karmieniu piersia i opieka nad synkiem (maz ciagle w pracy. mieszkamy sami z dala od rodziny, sama karmilam kapalam wstawalam w nocy itp itd) no i chyba dzieki spacerom

Gość olampolina
zeby nie przytyc mozesz przybrac ok 13 kg

165cm Przed pierwszą ciążą ledwie 40kg, w ciąży przytyłam 20kg zrzuciłam później 15kg z tym, że ja starałam się żeby ich jak najwięcej zostało ;) Druga ciąża start 45kg, przytyłam chyba 18kg. Urodziłam 1,5msc temu i nie wiem ile na wadze, ale podejrzewam, że już bardzo malutko, brzucha nie mam wcale. Tzn nie jest kaloryferek jak u sportowej nastolatki ;) ale jest zupełnie normalny jak przed ciążą. Spodnie S nosiłam już dwa tygodnie po porodzie, teraz już normalnie XS :(

no ja wlasnie w ciazy jadlam dla dwojga a nie za dwoch, przybylo mi 17 kg.. ale wszystko poszlo w brzuch i biust..nie powiem ze jest zle..bo nie jest...zero rozstepow i wogole ale licze ze ta reszta z brzuszka zniknie.., to wy dziewczyny strasznie chude musialybyscie byc przed ciaza, mi przy 55 kg mowili ze szczuplutka jestem;P ostatnio wytargalam reszte spodni i w tych z wyzszym stanem jeszcze nie dopinam

przed ciaza 74kg 162cm , trzy tyg po porodzie wrocilam do wagi sprzed ciazy (przytylam 14kg) nic nie cwiczylam

przed ciążą 60 kg, w trakcie ciąży przestałam się ważyć jak waga doszła do 90 kg, obecnie 56 kg. bez specjalnych wyrzeczeń, jedynie ograniczam kaloryczne potrawy :D 175 cm wzrostu

xlio 90+ to sporo, jakies rozstepy albo obwisla skora na brzuchu?

Zawsze wazylam kolo 52-55kg, pozniej przeprowadzilam sie do Norwegii i przytylam pare kilo, zmiana klimatu, inne jedzenie, mniej ruchu (wszedzie trzeba autem). W rezultacie w dniu w ktorym sie dowiedzialam o ciazy na liczniku bylo 63kg przy wzroscie 165cm. W ciazy przytylam 14 kg, wazylam 77. Teraz jestem miesiac po porodzie i jest 65kg. Bez zadnej dziety i cwiczen. Od dzisiaj zaczelam skalpel Chodakowskiej i mam zamiar cwiczyc co drugi dzien 4 tyg a pozniej kolejne plyty kazda po 4 tyg. Chce zrzucic 10kg i dojsc do wagi 55 kg :)

Gość heheheheheh ha ha
same chudzielce. Ja zaszłam z wagą 108 kg w ciążę i przytyłam 10 kg (czyli 118 w dniu porodu). Po wyjściu ze szpitala ważyłam 109kg a dwa miesiące później 95 kg. I wciąż chudnę.

przed ciaza 58 przytylam 12 kg a teraz jestem prawie 11 miesiecy po porodzie i waze 52 kg :) musze przyznac ze w moim przypadku karmienie piersią pomoglo zrzucic nadprogramowe kilogramy :)

Gość Mama Puszka Bejbuszka
Ja przed ciążą 64 kg, w dniu porodu 94, a teraz 16 tygodni po porodzie 74 kg. Ja zaraz po karmieniu wzięłam się za dietę, kupiłam rower stacjonarny i przez miesiąc chodziłam na siłownię. Teraz na siłkę już mnie nie stać ale dalej trzymam dietę i jeżdżę w domu:)

Gość jhguyj
Przed ciążą 69, a po 95 :( parę miesięcy po porodzie 80 kg, rok po porodzie 95 :( Karmię piersią i ni chu chu nie chudnę :(

Gość no no jakie wy
wszytskie szczuplizny jestescie :D cos chyba koloryzujecie , ze tak wszytskie od razu schudlyscie - tak widze na ulicach kobiety z dziecmi to przewaznie wieloryby a tu na kafe wszytskie w rozm 36 :D

Gość Zamiast
przed ciążą 67 kg przy 168cm- rozmiar 42. W ciąży przytyłam 12 kg. Waga wróciła do stanu przed w mniej więcej 1.5 miesiąca. Niestety trochę brzuszka zostało więcej niż było no i biust mam większy bo nadal karmię.

Gość A ja ........ Nnn
Przed ciaza 49 kg, przytlam do 56 lub 57. Wzrost 161 cm . Po ciąży był okres, że ważyłam ok 45 kg. Teraz druga ciąża, zaczynałam z waga 49 i obecnie ważę ponad 52 kg, 21 tc. Mam wrażenie, że przytyje wiecej niż w pierwszej ciąży.

Gość azazz
A u mnie było tak -najpierw w pierwszej ciaży plus 20kg -spadło expresowo bo to w większości była woda. Potem zrzuciłam jeszcze 15kg i przed drugą ciążą ważyłam 60kg -w ciąży przybyło mi 15kg -zeszło wolniej niż za pierwszym razem ale spadło wszystko. Teraz ważę jakieś 2-3kg mniej niż przed ciążą. A wzrost 170cm.

Gość azazz
Aha no i u mnie było bez ćwiczeń -tylko karmienie piersią. No prócz tych kg które zrzuciłam między ciążami -bo tu była dieta i ćwiczenia. :)

Gość gwgrweg
przed ciążą: 47 kg pod koniec ciąży: 60 kg w szpitalu po porodzie i w połogu (ale miałam głodówkę z powodu cesarki) straciłam 5 kg a resztę w ciągu roku

ja kiedys szlam spac >> mam kilka rozstępów na brzuchu i pupie. a skóra, ku mojemu zdziwieniu, bardzo ładnie się wciągnęła i jest jędrna. może dlatego, ze całą ciążę smarowałam się różnymi kremami? a brzuch miałam ogrooomny! zresztą, syn się urodził wielki - napisałam w stopce :D

Gość tez mamaaa
waga przed ciązą - 57 w ciązy do 69,6 po 6 tygodniach od porodu wróciłam do wagi sprzed ciazy pół roku pozniej - 53 kg i tak jest do teraz - prawie rok po urodzeniu ciązy karmienie piersia i dluuugie spacery z wozkiem :) wzrost - 167

Gość ja akurat mam wyjątkowe
szczęście w tej kwestii, bo w ciążach przybierałam sporo, a do formy wracałam błyskawicznie w pierwszej ciąży na plusie 20 kg, do wagi sprzed ciąży wróciłam w 3 miesiące w drugiej jakieś 12-13kg w 3 ciąży 14 kg i do wagi sprzed ciąży wróciłam po 8 tygodniach od porodu po 3 ciążach i porodach nadal niezmiennie ważę 50 kg przy 169 cm;) żadnego nadmiaru skóry itp. po prostu dobre geny;)

Gość rudolfina14
przed wazylam80 ,165 a po 12o kg przytylam az40 kg

Gość przyjaciolka od zawsze
167cm przed 67 przy porodzie 78 po 64, mies po 60:)