Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdrftyguhijokpl[p];

czy faceci moga byc wierni??

Polecane posty

Gość misiaLll
Naprade sa:)moj facet ma 23lata od 3lat razem i naprawde jest wierny:)) dla niego jestem jedynna kobieta na swiecie jakbym byla jedyna kobieta na swiecie:)

nie rozkminiam tego w ten sposób... rucham sobie swobodnie, bo nic mnie nie trzyma i mogę sobie na to pozwolić. korzystam z życia ile wlezie i nie zastanawiam się zbytnio jak to kiedyś będzie

Gość bywam czytam wiem
policjant dzieciaku co ty wiesz o zdradzaniu idź spac

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaam
to dobrze ze sa fajnie sie takie posty czyta bo tu na kafeteri to ciagle sie pisze o zdradach w jedna i druga strone ,niestety:(

Gość policjanttt....
fakt mam 28 lat i nie miałem kobiety

Gość misiaLll
Kobiety tez zdradzaja i to bardzo , tylko o tym faceci nie mowia. My kobiety zaraz polecimy do kolezanke przyjaciolek czy wypisujemy na forach o maz, chlopak, nafzeczony mnie zdradzil. A facet jak go partnerka zdradzi powie o tym najwyzej przyjacielowi i zatopi smutki w kieliszku nie rozgaduja tego a my kobiety zaraz to naglasniamy. Nie zalezy od plci.

Gość niestety, nie ma wiernych
panów. Moi koledzy z pracy nawet nie usiłują robić tego dyskretnie.

Gość misiaLll
Do policjanta: Nigdy nie miales dziewczyny??? dlaczego jak mozna wiedziec?? milosc to jest cos pieknego

Gość misiaLll
Uważam że jeżeli partner zdradzi swoją partnerkę może być też jej wina. Zadacię pytanie czy wiem co pisze odpowiem że wiem:) Nie które kobiety uważają że jeżeli mają męża nie muszą o siebie dbać a to jest bardzo duży błąd. Nie wspomnę o kochaniu się raz na miesiąc.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaam
a to na pewno ,trzeba sie starac nawet jak sie jest małzenstwem dlamnie to oczywiste:)

Gość policjanttt....
nie jestem przystojny ani nie jestem duszą towarzystwa miłośc to może faktycznie coś pieknego ale miłosc nie jest dla mnie

powinieneś się wybrać na dziwki. ich nie obchodzi uroda... zyskasz pewność siebie i może wyrwiesz wreszcie coś na dłużej kurwa nie gryzie i nie ubliża - i też jest dla ludzi

Gość misiaLll
No własnie trzeba.A ile jest takich kobiet co w ogóle o siebie nie dbają a potem wielki pretensję że mąż ją zdradza albo że ogłada się za innymi. Głupie tłumaczenie się po co mam męża nie mam czasu mam dom rodzinne a tak naprawdę głupie tłumaczenie się leniwych bab. Po ślubie przytyje np 30kg sam cellulit ciało obwisłe nie wydepilowane też nie dziwne że mąż woli iść do zadbanej i zdradzać niż kochać się z własną żoną.

Gość misiaLll
Przystojny... Dla jednej możesz być brzydki, a dla innej możesz być najprzystojniejszy:) Wielu z nas dla jednych może być brzydkim, przeciętnym a dla drugich bardzo ładnym zjawiskowym na to niema reguły

Gość policjanttt....
no niestety fakty mówią same za siebie

Gość misiaLll
a jakbym miała do wyboru: 1typ -Mega przystojny bogaty chamski wyzywa upokarza zdradza nie liczy się z zdaniem partnerki itp 2. Przeciętny ale za to kulturalny wychowany na dobrego człowieka uczciwy opiekuńczy miły zaradny pracowity który będzie przy mnie na dobre i na złe nie będzie zdradzał itp To zdecydowanie wybieram Przeciętnego Wygląd też się liczy ale też trzeba uważać co drugi człowiek ma w środku jaki jest. Jeśli np do łóżka na krótką metę mega przystojny a jeśli mąż żona to trzeba też brać pod uwagę zawartość a nie tylko opakowanie. Prezent może być pięknie zapakowany a jeśli otworzymy możemy się bardzo rozczarować....

Gość misiaLll
Może wystarczy tylko trochę zmienić coś w sobie???? Nie zastanawiałeś się nad tym??? a może opisz się??

prawdopodobnie nie będziesz miała takiego wyboru i jeżeli będziesz zdziwiać to w końcu będziesz szarpać cokolwiek, jak komornik meblościankę... dobrej nocy

Gość policjanttt....
musze isc spac dobranoc

Gość mikimki
moze jednak sa wierni

Wypisujecie tu takie bzdury, że jedynie można się nieźle ubawić :D Znam wiernych facetów. Mogę przytoczyć jedną historię: Moja kumpela zerwała z facetem, ona była dla niego tą pierwszą, dała mu więc furtkę, by mógł sobie zaruchać kogoś na boku. Dosłownie powiedziała mu ,,mamy przerwę, więc weź idź i coś wyrwij'' a on nie chciał :) Wolał być wierny...i czekać na jej powrót. Znam go dobrze i wiem, że jej nigdy nie zdradzi. Znam też innego, którego jestem w 100% pewna. Dziękuję 🖐️

zakochanie przemija jak grypa... zauroczenie przeradza się w przyzwyczajenie, a monotonia rodzi ciekawość... zresztą facet to tylko proste zwierze z płatem czołowym podpiętym do fiuta i zupełnie inaczej odbiera uczucia... zresztą komu ja to tłumaczę:D

Gość mikimki
czyli co kazdy zdradza ,wiec po co slóby moze odrazu niech nie bedzie zwiazków bo po co??

No właśnie :classic_cool: Niektórzy jednak są zdolni do uczuć wyższych z datą długoterminową. Takich również znam... Facetów zakochanych na zabój. Nie mierz wszystkich naszą miarą :D 🖐️

Gość jaonna sdfg
...